Пловдивчанка: 29 лв./кг кашкавал, а стои мухлясал във витрината на “Кауфланд”

29 лв/кг кашкавал, а стои в мухлясал във витрината на обект, от голямата вериги магазини Кауфланд. С това възмущение към TrafficNews се обърна читателка, която е разочарована от обект на веригата, намиращ се бул. „Брезовско шосе”.

Тя разказа, че е искала да закупи кашкавал, но се е натъкнала на един пакет, който  видно от предоставените снимки е сериозно мухлясал.

Въпреки че на етикета на продукта с марка „Пършевица” пише, че може да се консумира до 17.07.2023 година и е в срок на годност, той видно не става за продажба и това е изключително безотговорно от страна на обекта на веригата магазини да го държат все още на щанда .

Това е ужасно. Не знам защо не са забелязали в какъв вид е продуктът, но плащаме по 29 лв за килограм, а получаваме това. Трябва да се обръща повече внимание на витрините за млечни продукти,”  каза пред медията ни нашата читателка.

TrafficNews се свърза с фирмата-производител, но от там съобщиха, че към този момент нямат възможност да коментират случая. Медията ни ще се опита да проведе разговор и с въпросния обект от веригата магазини.

Източник:TrafficNews