Изненада: Божков обяви, че е готов да се върне в България като защитен свидетел

Васил Божков обяви, че е готов да се върне в България.

Наглостта на Борисов отстъпи пред страха му. Има защо да се страхува. Готов съм да се върна в България като защитен свидетел“, написа той във Фейсбук.

Това се случва на фона на сътресенията по високите етажи на прокуратурата. Вчера главният прокурор Иван Гешев обяви, че няма да подаде оставка и даде заявка “да измита политическия боклук от парламента”. Междувременно ВСС трябва да разгледа три искания за предсрочно освобождаване от длъжност – на Иван Гешев, на Борислав Сарафов и на Ясен Тодоров.

Вчера хазартният бос, който от 2020 г. се намира в Дубай, коментира казуса така: “Понякога разкаялият се грешник може да бъде по-ценен от светец.”

Сайтът „Либерта:

Днес сайтът „Афера“ публикува аудиозапис, в който лицето Борислав Сарафов се кълне във вярност и споделено приятелство пред главния прокурор Иван Гешев.

Записът е реализиран само дни, след като лицето Борислав Сарафов медийно вчера изрева на умряло, че се страхува за живота си и щели да го убиват, защото познава Иван Гешев.

И…внимание!

Информацията от източници на Либерта  е, въпросният аудиозапис е придобит чрез прилагането на СРС. Това означава, че всички обаждания и съобщения, в т.ч. заплахи и намеци да подаде Иван Гешев оставка като главен прокурор, са прихванати.

Честито на печелившите!

П.П. В записа се споменава и за разговор в Поморие…

Васил Божков от Дубай:

АФЕРА: Васил Божков от Дубай е готов за „защитен свидетел“, Къро от ЮАР е готов със знакова помощ, СРС са прихванали всички заплахи, завери и мръсни игри на Боко и Сарафова компания в сценария „сваляне на главния прокурор“.

Честито на Боко и Сарафова компания!

Хайде, бакалъм!

Afera.bg