Яна Маринова направи на нищо младите момичета за хиалурона: Устните ви приличат на нещо кравешко / СНИМКИ

Яна Маринова направи на нищо млади момичета: Спрете веднага, устните ви приличат на кравешко

Любимката на българската публика Яна Маринова излезе по Нова телевизия и в емоционален разговор с водещата Анна-Мария Конова си призна без свян, че също прибягва към инжекции с хиалурон.

Той обаче не е в устните, по лицето или на останалите обичайни места, където го поставят много суетни хубавици.

Маринова си слага този прочут в последно време продукт в коленете, защото ставите ѝ имат нужда от него заради миналото ѝ на лекоатлетка.

Актрисата много остро атакува младите момичета, които се опитват да се “направят” по този станал нарицателен начин. “Устните им приличат на кравешко… няма да кажа какво”, коментира Яна.

“Момичета, ако обичате… Аз съм на 45 години, хиалурона си го бия в коленете, защото са ми изтънели хрущялите”, обърна се от екрана тя към “тунингованите” красавици.

Доста емоция Яна Маринова изля и в отрицанието на всяка цензура, която според нея не е нищо повече от благоприлично лицемерие.

Тя заяви, че опитът да се прикрие например голотата на някои класически статуи, е вандализиране на изкуството.

“По едно голо човешко тяло може да видиш как човек живее – като лебед или като свиня”, заяви актрисата.

В хода на интервюто водещата Анна-Мария Конова я попита дали не сме станали прекалено толерантни в последно време. Въпросът буквално извади Яна Маринова от равновесие и тя реагира буквално като ужилена.

“Ама как така, какво значи прекалено толерантни?! Толерантността е основата на демокрация и на социалното общество!”, заяви твърдо актрисата.

Маринова каза също, че границата между пошлото и естетичното трябва да е ясна заради първото да не се пречи на второто.

Тя даде пример, че в една любовна сцена в един сериозен филм не бива да се прикрива голотата, тъй като двете неща са напълно различни.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!