България днес е публичен дом, в който проституцията е узаконена

България днес е публичен дом, в който проституцията е узаконена. Журналистическият слугинаж е така наречената модерна мейнстрийм проституция – най-лесно достъпна и най-ниско платена. Втората най-древна професия на света. Всеки така наречен бизнесмен или така наречен политик може да си купи журналист/ка/, които да го направят медиен герой. Проституираща покупко-продажба на “таланти” , които биват превръщани в гаранти на зададеното от Боса какво да говорят, как да говорят, кого да покажат, кого да смажат…. 

И те го правят вече механично, без мисъл, без чувства, без емоция, без срам. Нали с това си изкарват хляба. Горчив, но все пак хляб! А за да има и малко сиренце отгоре, какво ли не би направил/а/ медийната проститутка. Какви ли лъжи не би изговорила, кой ли не би очернила, кой ли бандит не би „узаконила”, кой ли новопоявил се държавен динозавър челопреклонно с “ореол” не би възнаградила!?

Антон Хекимян – Бойко Борисов

Ани Салич – Сотир Цацаров

Виктория Петрова – Красен Кралев.

Политика, Медии, Прокуратура – в престъпна, проституираща симбиоза. 

В този ред на мисли… 

Една от неразкритите загадки на природата е защо тя хаби толкова генетична маса, за да създаде такава елементарна сервилна форма на живот като тази на т.нар. “мисирки” . И защо тази съмнително уж интелигентна форма на живот се мъчи, заедно с пиарите да назубри текстове пред огледалото, за да ги изрече послушно в ефир.

За какво се мъчите ве, Умствени Кастрати? Защо просто не си освободите душите и не комуникирате като мравките, чрез химия. Или по-точно с метанови облаци. Като ви се прииска да задоволите онази биологична нужда да сервилничите на някого, просто се напънете и пуснете сигнал. Ние по миризмата ще разберем за присъствието ви!!! 

Ако не ви харесва оплачете се на Арменският поп!

ТолкоС!

Силвия Георгиева

Свободно слово

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!