Култово видео: Киро Петков с пореден бисер – обясни каква е тънката му ПРЕВРЪЗКА с Алексей Петров

Кирил Петков вече толкова се е изнервил след разкритието на Бойко Борисов, че Алексей Петров е съдействал логистично за сформирането на правителството на сглобката, че вече не се чува какви глупости плямпа директно в национален ефир.

В понеделник вечер съпредседателят на „Продължаваме промяната“ получи телевизионно време в предаването на Цветанка Ризова „Лице в лице“.

За разлика от друг път, когато водещите на бТВ и Нова тв угодно избягват неудобни за гостите си теми, този път Ризова настоя да получи отговори относно участието на бившата барета в зараждането на ротационното правителство, както и каква е връзката му с Кирил Петков.

Любопитството на водещата видимо изнерви бившия премиер. И понеже по традиция той първо говори, а след това евентуално мисли какво е изръсил, Кирчо даде пореден повод на зевзеците в социалната мрежа да се гаврят него.

Притиснат от напористата Ризова и вече прегрял от прожекторите в студиото, депутатът от „Промяната“ си преплете езика и оправда забъркването на името си редом до това на разстреляния на 16 август Алексей Петров със санитарен продукт, който дамите използват всеки месец.

Вижте видеото ТУК

Мигнюз