Зрителите не помнят такова чудо в “Ергенът”, излагацията е на макс / СНИМКИ

Новият сезон на “Ергенът” започна преди минути, а тази година участничките са решили да надминат всички очаквания – готови са на чудати неща, за да блеснат. Продуцентите явно са подбрали дами, които са способни толкова много да се изложат, че да станат за смях на цяла България.

Първата дама, която има руски и монголски корени, реши да стартира предаването и срещата си с Алек, като му подари любовно писмо. Екатерина призна, че го е харесала от пръв поглед.

Втората дама пък нахлу на алеята пред къщата с пожарен автомобил и включени сирени. Габи излезе от него с маркуч, който развя пред погледа на блондина.

Това обаче бе нищо, в сравнение с третата красавица. Валерия е модел от Дупница, който учи в УНСС и скоро е загубила майка си. Тя обаче реши да пренебрегне драматичната си визитка, като поднесе на Алекс чиния със спагети, които помоли да хапнат като в емблематичната сцена от “Лейди и Скитника”.

Това обаче по-скоро притесни ергена, вместо да го мотивира. Той се опита да избегне целувката, но тя опита настъпателно всичко, макар и неуспешно. В крайна сметка това официално е първата участничка, опитала да награби ергена по-малко от минута от стъпването си в шоуто.

Тази година рилитито се премести от Турция в Гърция – на Родос, източният пристан на Гърция, определян като перлата на Егейско море. Участват 26 жени, които ще се борят за сърцето на Алекс – 28-годишен мъж, който участва в семеен бизнес в сферата на логистиката.

“Имам три сестри и един брат. Израстнал съм с много любов. Всеки от семейството ми е тръгнал по пътя си, но като се съберем на едно място правим луда хомогенна смес. Баща ми е пример за подражание – можещ и стабилен мъж. На масата като седнем срещу него има пет деца, аз трябва да го бия с едно поне. С майка ми отношенията ни са съкровени и дълбоки. Зад всеки успешен мъж стои силна жена. Аз съм безобразен романтик”, каза Александър Младенов. 

В началото водещият на риалитито Наум Шопов-младши му предаде годежен пръстен, който да държи в себе си преди да реши на коя от кандидатките за сърцето му да го даде.

Алек призна, че вярва в любовта от пръв поглед, но Наум го посъветва да не се влюбва още днес, защото ако даде пръстена ще прецака шоуто. 

Русенката Катерина, която е модел, бе първата от участничките, които прекрачиха прага на къщата. Тя е дете от смесен брак между българин и рускиня. Алек каза, че направо си е забравил името като я е видял.

Малко след това той загуби ума и дума, тъй като втората участничка пристигна със сирени. Габи бе в пожарна кола, тъй като работи като пожарникарка.