Жена от влака София – Варна: Искам такъв мъж за баща на детето си

Разказ в групата “Забелязано във Варна” провокира дискусия в социалната мрежа.

Жена разказва какво е видяла във влака.

Евала на мъжа който днес слезе на Шумен в 19 ч.от влака София -Варна и който беше с детето си момче.

Такова отношение по време на пътуването с влака-родител-дете не бях наблюдавала отдавна.

То не беше отношение-то не беше доброта,игри…Млад мъж беше с черни очила-детето му беше с шапка която той дърпаше надолу да пази лицето на детето от слънцето.

Малкия искаше да спи но понеже влака беше пълен баща му го сложи да седи в нашето купе.

Постоянно идваше забавляваше го говореше му мило и детето се усмихваше. Беше толкова очарователно отстрани като ги наблюдавах.

Просто обикновено виждам кавги и семейни разправии-а тук беше само смях игри закачки мили думи и добро отношоение-даже повече от добро и загриженост как е детето-добре ли се чувства… .Този мъж ако го прочете-той знае коя съм-шапка ти свалям.

Искам такъв мъж някой ден за детето си.”

Разбира се, изсипаха се коментари:

Как си пропуснала да го питаш дали случайно не е самотен родител ?

И? Ок за бащата, ама в моето обкръжение всички бащи се грижат добре за децата си и това не би ми направило впечатление.

🙂

Сега може да ме наречете злобен и мнителен, обаче защо въпросният баща, че и половинката му са се регистрирали прясно, прясно в групата за да дават обяснения в стил “Аз бях”?  Любовта към децата следва да е безусловна и да не ни пука много какво мислят околните.

Или може би нещо бъркам?

“За съжаление и под подобен позитивен пост са се изказали доста неадекватно мъже,които главите явно само за равновесие си ги ползват.”

“Защо има толкова негативизъм в коментарите Приемете ,че това ,което е описала дамата е възпитателно и заслужава да се замисли всеки мъж който е и баща как контактува и колко време със своето дете Нека бъдем толерантни към мнението на другите,а не да нападаме Боже колко малко трябва за да сме Човеци”

“Ами не си търсете мутри и патрЕто, ами си търсете нормални, и разумно хора, хора широкоскроени, хора пацефисти, които не се напиват, и ме ползват наркотици, за да си намериш такива обаче е нужно и вие бъдете такива, те не харесват кифли, мутреси, биткаджийки, и принцеси, искат нормални жени, които не се влияят от парите, а от отношението на мъжете!”

“Тъжно е, че сте живяла в среда в която това не е нормално”

👏

“Прекрасно е, че има и такива бащи Обаче последното Ви изречение е мега неясно… Искате за вече роденото си дете, да си намери такъв мъж някой ден или искате такъв мъж да е баща на нероденото Ви дете”

“Май си си харесала мъжа, ама не си посмяла да му искаш номера”

В групата е и бащата, който коментира част от негативните мнения:

“Не съм човека който да ви казвам какво да правите. Но един съвет мога да ви дам и спирам. Мислете си каквото искате. Завистта омразата и голямото ви самочувствие и его свалят ли ва няколко пъти. И ако намерите начин да,се изпратите и да погледнете на живота от хубавата страна и да му се радвате. Молете се че живота ви е дал шанс който може и да,е последен. Който ме разбрал разбрал. Желая ви на всички лека и прекрасна вечер