Ани Салич и Цацаров заедно на море в Гърция

На романтика в Гърция преди броени дни са се отдали Ани Салич и Сотир Цацаров, издават потребители на интернет форум, които са засекли двойката в известния курорт Орфиниу.


Той е сред най-често предпочитаните от българите места за отдих в Северна Гърция, тъй като се намира на едва 3 часа път и по-малко от 300 километра от София. Притокът на наши сънародници там не смутил светската двойка по никакъв начин и Ани и Цацаров били многократно засичани не само на плажа, но и в голям магазин, в който пазарували заедно.

Двамата изглеждали видимо щастливи и се държали приветливо с непознатите, а новинарката за някои останала неразпозната, тъй като се носела с шапка с голяма периферия, предвид жаркото гръцко слънце и високите температури в южната ни съседка.


Салич отдавна е почитателка на гръцките курорти и почти всяко лято поне по веднъж намира време да отскочи до любимите си места там. Една от причините да е силно привлечена от Гърция е добрата и качествена храна.

Преди няколко лета новинарката бе публикувала във фейсбука си снимка на сметката си от гръцка таверна, която показваше, че за 35 евро е опитала цели 6 вида морски ястия, докато по родното Черноморие за същата сума е почти невъзможно човек да поръча повече от салата, основно и питие.

Когато няма възможност да пътува до Гърция, Салич предпочита да се уединява сред природата на българския къмпинг „Арапя“, който се намира в близост до Лозенец. През последното десетилетие там е същинско стълпотворение от звезди и редица водещи, актьори и певци имат имоти или каравани на дивия къмпинг, където изкарват целия летен сезон.

Преди години се говореше, че новинарката и бившият ѝ съпруг Бранко Салич, от когото има две деца, са собственици на къща на гръцкия полуостров Халкидики, но след развода не е ясно в чии ръце е отишъл имотът или дали е бил продаден още преди двамата да вземат решение да се разделят.

Всъщност Ани и бащата на децата ѝ не са заедно от близо 5 години, а връзката ѝ със Сотир Цацаров стана публична в началото на 2022-ра.

Двамата се познавали отдавна по професионална линия, а как точно е започнала романтичната им история, журналистката пази в тайна. 53-годишната тв звезда обаче очевидно е повече от щастлива и се наслаждава на съвместния им живот, отбелязват зрителите, които са забелязали, че Салич грее от малкия екран.

За 50-ия си юбилей преди 3 години тя си пожела да изживее спокойна любов след драмите в личния ѝ живот и съдбата ѝ се усмихна

Ретро бг

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!