Ново скандално ВИДЕО с джипа на Семерджиев, заслепява шофьор с фенерче

Скандално видео се появи в социалната мрежа. На него виждаме как Семерджиев заслепява с фенерче друг шофьор.

Видео, публикувано от Васил Венков в социалната мрежа Фейсбук, показва как Георги Семерджиев с висока скорост изпреварва автомобила на Венков. Забележете – ситуацията се развива две седмици по-рано от деня на катастрофата в столицата, при която джигитът прегази и отне живота на две невинни момичета.

След изпреварването от Серемджиев, Венков натиска газта и застига Георги, той предприема изпреварване, но бива засечен от “системния наркоман”, както го определи комисар Тенев преди няколко дни.

От видеото установяваме, че във въпросната вечер Георги управлява джипа Ауди SQ7 ABT, с който предизвика ужасяващата катастрофа в столицата. Бърза проверка на GlasNews.bg установи, че подобно употребяно возило е на стойност около 70 хиляди евро. Стана ясно още, че Семерджиев разполага и с други луксозни автомобили, които са оборудвани с полицейски лапми. О

Бившият футболист Семерджиев вероятно отново е бил в неадекватно състояние и под влиянието на наркотици и алкохол – това показват кадрите от видеорегистратора в автомобила на Васил Венков, който междувременно отново прави опит да изпревари джигита и отново е засечен, но този път Семерджиев спира и блокира пътя и тук е моментът на скандалното действие, което Георги предприема – вади фенерче и заслепява Венков.

“Господин Семерджиев всява респект с фенерче, две седмици по-рано.”, пише Васил към публикацията си.

от закона.”

Иначе три дни преди катастрофат

А ето какво гласят и част от коментарите под поста: “Време е да отиде на топло! Там такива ги обичат много – ще стане жена на някой и ще го забавляват всеки ден по няколко пъти!”, “А колко много такива дришняри същите като тоя има на пътя… и се мислят за голямата работа.”, “Не е попаднал на точният човек да му вземе здравето. Чак пътя сече!”, “По нашия край сме свикнали с подобни индивиди. Аз направо си слизам и квото стане, ако ме бие – бие, ако не, ще му навра нещо в г*за и толкова. Очевадно е необезпокояван от закона.”

Иначе три дни преди катастрофата в София, автомобилът на Георги Семерджиев отново е бил на път да предизвика инцидент и на магистрала “Тракия”. В ранния следобед в неделя Атанас Атанасов и семейството му тръгват от София към Ахелой. Още на 20-ия километър на магистралата ги засича лек автомобил. “С доста голяма скорост ни размина в дясна крайна лента. Звъннах веднага на 112 да подам сигнал, че се движи неадекватно превозно средство по пътя”, това разказва той пред bTV.

След 15 км същата кола ги задминава отново. “Пак със същата скорост, да не казвам над 200 километра. Така ме задмина в дясната лента, че жена ми и децата се стреснаха от дясно. Почти на ръба бях да ме удари. Повечето коли набиха спирачки, някои от тях спряха в дясно”, казва Атанасов.

Атанасов твърди, че е звъннал втори път на Спешния телефон.

“Обясних им, че има кола на автомагистрала Тракия, която кара с бясна скорост и застрашава живота, както на него, така и на останалите пътници. Защото той ги минаваше ляво-дясно, той си караше като на състезание, като на електронна игра си играеше господинът”, разказва мъжът.

След трагедията в София, Атанас разпознава колата. “Колата беше Ауди Q7 тунинг, черна с немски номера. И лично това ми направи впечатление, защото беше доста хубава кола и точно това си говорих с жена ми. Викам: Тоя не е в трезво състояние! Това не е шофьор, който може да бъде адекватен”, казва той.

И още – На 10 юни пък той е спрян от полицията в “Студентски град”. Тогава му вземат книжката, която после се оказва фалшива и го тестват за дрога. Пробата се оказва положителна. След това обаче Семерджиев избягал. Инцидентът се проверява от прокуратурата.