Динко Вълев: Ако нямах пари, може би нямаше да съм жив

След инцидента животът ми се преобърна. Ставам друг човек. Ще бъда много по-внимателен и много по-добър, категоричен е Динко Вълев

“Ако нямах пари, може би нямаше да съм жив. Това е тъжната истина. Ако на мое място беше един обикновен възрастен човек със 150 лв. пенсия например или млад човек с 500 лв. заплата, щяха да го отпишат още във Варна!” Това заяви пред “България Днес” Динко Вълев, известен като Ловеца на мигранти.

В началото на септември т.г. ямболският бизнесмен преживя зловещ инцидент край Девня. 35-годишният мъж пострада, след като 150-килограмова стрела на кран, опитващ се да репатрира обърната цистерна, се чупи и буквално пада върху него. Р

 “С Божията воля и с добрите доктори вече се чувствам добре. Изписаха ме от болницата и съм си в офиса, за да работя. Много хора ме подкрепиха, но и много завист се изля върху мен.

Тези, които нямат, винаги остават нещастни и злобни. След инцидента животът ми се преобърна. Ставам друг човек. Ще бъда много по-внимателен и много по-добър”, категоричен е ямболията.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!