Ива Николова се завърна с гръм и трясък и заплаши Беновска: Ще ти пукна ботокса! (ВИДЕО)

Ива Николова се завърна с гръм и трясък с журналистиката!

След като преди няколко месеца напусна жълтия сайт ПИК с обещанието, че вече „няма да работи в медии“, от тази седмица тя отново кръстосва кулоарите на Народното събрание.

Олицетворението на колегиалността, професионализма и женския финес се завърна, за да продължи с хапливите си коментари и блъскането с колеги по брифинги само както тя си може.

Оказа се, че Николова е започнала работа в седмичника „Стандарт“ като политически журналист, въпреки скорошните й обещания да се пенсионира.

В понеделник тя даде да се разбере на парламентарните репортери, че отново е в играта, след като заформи звучен скандал от дългогодишната си врагиня – тунингованата Илияна Беновоска от радио К2.

На импровизиран брифинг на Даниел Митов от ГЕРБ настана обичайният репортерски хаос – бутане, ръгане, викове и прочие. В един момент Беновска започна да дава разпореждания на колегите си, на което Ива Николова бясно й отвърна: „Ще се обърна и ще ти пукна ботокса!“

Очевидно Ива Николова се е събудила от есенен сън, защото знае, че липсва на колегите си.

Като острие на ПИК, тя блестеше с абсурдните си въпроси на пресконференции и неистовото желание да бъде компетентна по всичко.

mignews.info

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!