Куче лабрадор от издирващите Сашко надуши следа и направи нещо, което взриви социалната мрежа

Граждани завъртяха нова версия за изчезването на 12-годишния Александър от Перник.

Все пак доброволци продължават да издирват детето в Перник и околностите, макар и в по-намален състав. Именно те споделиха и нова версия за изчезването на момчето. 

По думите на гражданин куче лабрадор е надушило следите на детето, стигнало е до определено място, където се е завъртяло на 360 градуса. Това според стопанина значело, че точно там се губи дирята и именно там детето е било качено в автомобил и закарано на някъде. 

Мястото на случилото се е именно Профилакториума, където и Сашко е забелязан за последен път. 

Бащата на изчезналия Александър пък обяви 100 000 лева парична награда за намирането на сина си. Родителят посочи, че вече е отчаян и е на ръба на силите си.

Вчера Александър Цветанов премина изследване на полиграф, което потвърди, че казва истината. Освен това свидетели удостоверяват, че двамата със сина му са били в подножието на Голо бърдо на 11 ноември следобед.

По издирването на 12-годишния Сашко бе проведена най-масираната акция досега в Пернишко. Освен сили на полицията, жандармерията, БЧК, спасителни служби и т.н., в издирването се включиха и хиляди доброволци.

“Искам да благодаря на всички структури на МВР, на доброволците и на абсолютно всички, които се включиха и търсят Сашко.

Една от версиите е, че детето е отвлечено и аз имам такова чувство като баща, защото Сашко е добре с ориентацията, той може сам да иде до парка и да се прибере. Не знам дали е отвлечен, никой не ме е заплашвал,” заяви пред журналисти бащата на изчезналия Сашко от Перник преди минути.

Александър изчезна на 11 ноември при разходка в местната планина Голо бърдо.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!