Софиянка грабна титлата „Мис България” 2022

Деветнадесетгодишната Александра Кръстева от столицата грабна титлата „Мис България” 2022. Короната и връчи миналогодишната победителка в конкурса Сара Младенова.

Церемонията се проведе в четвъртък вечерта. Подгласнички на победителката станаха „Мис Шумен” Никол Иванова, „Мис Пловдив” София Папукчиева, „Мис Бургас” Йоана Стефанова. 

Мис Варна” Яна Стоянова пък получи титлата „Мис България интернешънъл”.

16-те участнички бяха бяха избрани в регионалните конкурси в цялата страна и подбрани от жури предвождано от Ирина Папазова, организатор на конкурса. Те дефилираха в три кръга.

В първи кръг те се показахa в ежедневно облекло. Във втори кръг, красавиците се разходиха с банските костюми, а финалният трети кръг миските бяха облечени в официални рокли.

Участничките са на възраст между 18-25 години. Едно от изискванията в конкурса, освен физическа красота и интелект, е да могат да говорят свободно английски език и да служат за пример на младите момичета.

Що се отнася до Александра Кръстева, от профила ѝ в Isntagram, който има малко над 2000 последователи, разбираме, че обича кучетата. Освен това обича разходките сред природата и да кара ски. Съдейки по това колко добре изглежда по бански, сме сигурни, че и спортът е част от ежедневните ѝ грижи за тялото. 

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!