Скандално! Убиецът на Илиян от “Люлин” пуснат под домашен арест, що за държава и правосъдие имаме

Има ли изненадани от поредното странно решение и от действията на Съдебната ни система? Убиецът на Илиян – Денис Ал Гази, днес чу в съдебната зала, че ще бъде пуснат под домашен арест.

“Налице са данни за безразсъдно и безконтролно Ваше поведение”, каза съдът, койтo бе в състав Александър Желязков, Веселин Пенгезов и Атанаска Китипова, на Ал Газзи.

Софийският апелативен съд призна, че има данни Ал Газзи да е убил Илиян, но въпреки това го пусна с електронна гривна, защото минала година от убийството.

Да, това не е държава! Това е територия! Ние, приятелите на Илиян ще продължим да се борим! До края! Елате и ни подкрепете в протеста ни, който тази вечер ще бъде от 19:00 часа пред блок 225, където съвсем скоро ще се прибере любителят на ножа Ал Гази. Ще има и телевизии.

Много хора казаха, че ще реагират при подобна развръзка. Да видим държат ли си на думата! Днес, 19:00 часа, блок 225 в Люлин 2. Очакваме ви! Защото утре на мястото на Илиян може да бъде всеки един от нас! Убийците си остават убийци!

Поли Ванкова, фейсбук

Poli Vankova

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!