Залитащ мъж падна по средата на улица в Пловдив, колите го заобикалят / ВИДЕО

Мъж в неадекватно състояние е видян тази нощ в Пловдив. Камера за видеонаблюдение е уловила, как неизвестният се движи, залитайки по улица в града. В един момент човекът падна на павираната настилка и известно време лежи неподвижно.

През това време няколко автомобила заобикалят “препятствието”, но никой не спира да помогне. Мъжът споделил кадрите в социалната мрежа смята, че вероятно се касае за пиянство и допълва: „Това не оправдава редица коли, които спокойно подминават, видимо човек в нужда.“

Ето какво написа Светослав Енчев:

„Ще оставя един клип тук и нека всеки сам си направи равносметка, колко сме се отчуждили като хора. Как някъде оставихме и забравихме човещината, добрината, емпатията…? Това е един прост пример, ако случайно паднете… та дори и на пътя/шосето от инфаркт, инсулт или каквото и да е друга причина. Тук е пиянство, но това не оправдава редица коли, които спокойно подминават, видимо човек в нужда.

Хората са много, но човеците останаха малко!

Човека лежи 14 мин. Клипа е само, когато има движение.“

„Поне на 112 нямаше ли кой да звънне?! Аз не бих го оставила, дори и да е пиян. На земята лежи човек, а колко коли го подминаха… не сме хора!,“ написа жена.

Глас нюз бг