Гешев за WC снимката: Проблем щеше да е, ако бях в дамската тоалетна, а не на писоара

Главният прокурор Иван Гешев днес за пръв път коментира снимката от тоалетната, която бе разпространена навръх Великден. Кадърът показваше как се облекчава във WC-то на столичен мол, а кадърът очевидно е направен от човек, който е бил в непосредствена близост до него – на 2-3 метра.

Както е известно обвинител №1 е сред лицата, които получават охрана от НСО. Учудващо е как някой е допуснат в гръб до него и то на такова разстояние. Има хипотеза, че кадърът е направен от охраняващия служител на НСО, но дали и неговите съмнения са такива, Гешев не пожела да коментира.

Репортер на бургаския сайт Флагман.бг попита днес главния прокурор с колко души охрана от НСО се движи и вярва ли в лоялността им.

„Не виждам нещо лошо в това да съм в мъжка тоалетна. По притеснителното е, ако бях на друго място, например в женската тоалетна, а не на писоарите“, с чувство за хумор отговори Гешев и не пожела да засегне темата за НСО.

След няколко минути той се върна на питането ни и бе лаконичен: „Този въпрос е към НСО, не към мен“.

В Бургас Иван Гешев се появи с говорителката си – прочутата блондинка Сийка Милева. Дамата беше видимо „напомпана“ в лицето, което показва, че тя отново се е подложила на козметична процедури. В ръката си тя стискаше нов скъп телефон – Samsung Galaxy Z Flip 3. Цената на смартфона е между 1200 и 1400 лв.

Флагман