Изнесоха на ръце Неизбежния Караколев от пресконференцията на ПП-ДБ: Той вика и се съпротивлява / ВИДЕО

Екзотични сцени се разиграха на днешната пресконференция на ПП-ДБ.

Варненецът Николай Караколев – “Неизбежния” – бивш репортер на Волен Сидеров, който често изскача от засада и се интересува от интимния живот на политиците от ПП-ДБ, бе изнесен буквално на ръце, докато се съпротивляваше и викаше.

После той извика полиция, която влезе в сградата да търси хората, които са го изнесли.

Дъщерята на Андрей Райчев пусна клипче от мястото:

“Гоненето на журналисти явно се превръща в норма за политиците.

Вярно, че Николай Караколев силно казано е журналист, но днес имаше доста грозна сцена в централата на ПП-ДБ.

Някакви яки момчета го изблъскаха от залата, а отвън няколко минути се чуваше бутане и викане, на фона на което Асен Василев продължи да говори невъзмутимо.

Сега – разбирам, че Караколев е провокатор и щеше да прави цирк, но и това, което направиха охранителите с него не беше нормално.

Реално на влизането му в залата те започнаха да го блъскат, а той още не беше казал нищо.

Някак си обаче, когато не става дума за хубавата Флора Стратиева, заобградена от мъжаги на пресконференция на Възраждане, хората не се трогват. Щом Караколев е изблъскан е ОК, щом са ПП-ДБ, значи е ОК…

Когато журналистите биват омаскарявани така и изтласквани унизително – така пада репутацията на професията, така се превръщаме в хора, които могат да бъдат изблъскани и обиждани – просто ей така.”

Никой не е длъжен да търпи провокатори, но Караколев трябваше да бъде оставен да си зададе въпросите, смята Флора Стратиева от БНТ, която скоро бе подложена на обиди от “Възраждане”.

Полицаи влязоха в централата на ДСБ малко след края на днешното изявление на лидерите на коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“.