Ето го 20-годишният Димитър, загинал с колата на майка си, купена преди 2 дни

Цял Карнобат плаче за загубата на младия Димитър Пръвчев, който снощи загина при нелеп инцидент с лек автомобил Фолкваген Голф. 20-годишният младеж си купил фаталното возило преди 2 дни и още дори не му се бил нарадвал, разказа пред Флагман.бг близък приятел на Димитър. 

Припомняме, че инцидентът е настъпил снощи, около 22:45 ч. на обходния път от Карнобат за автомагистрала “Тракия”, км. 1+200 м. (между Карнобат и село Крумово градище – б.а.).

По данни на МВР, Димитър се е движел с висока скорост, несъобразена с пътната обстановка, в резултат на което катастрофирал. Немската кола излязла извън пътното платно, след което се блъснала в лявата метална мантинела.

Голфът буквално скъсал мантинелата и паднал в дерето. Ударил се последователно в дъното на отводнителен канал с дълбочина около 2,50 м. и в бетонна канавка. 

От ПТП са настъпили деформации по цялото купе на автомобила, който се самозапалил и изгорял напълно заедно с водача. 

“Димитър си купи колата преди 2 дена. Беше много щастлив, много искаше да има автомобил. Лоша шега му изигра газовата бутилка, която се е взривила от удара. Скърбим за него. Беше страхотен човек, тренирахме заедно футбол в ОФК “Карнобат”. Загубата ни е голяма”, разказа още неговият приятел. 

Голфът е бил регистриран на името на майката на Димитър.