Пребит и наръган с нож в крака – така е оставен да агонизира шофьорът на тира, прегазил дете в село Прилеп

Шофьорът на тира, който премаза дете в сунгурларското село Прилеп, е убит по изключително жесток начин. Той е пребит брутално, прободен е с нож в крака и оставен да агонизира в кабината на товарния автомобил.

Припомняме, че около 15:20 часа след възникнал тежък пътен инцидент, довел до смъртта на 6-годишно момченце, причинена след удар от камион “Скания”, с варненска регистрация, се стига до саморазправата на роднини на детето с водача на товарния автомобил. Това е 57-годишен мъж от Аксаково, област Варна.

В резултат на това освен удари с юмруци, на мъжа е нанесена прободна рана в областта на прасеца на левия крак, като вследствие на последвалата кръвозагуба, водачът на товарния автомобил починал.

Извършени са множество действия по разследването – оглед на местопроизшествие, разпит на свидетели,освидетелстване на лица, изземване на сравнителни образци, ДНК и дактилоскопия и др. Установено е оръжието, с което е извършено престъплението.

Тялото на 57-годишния водач на товарния автомобил е откарано за аутопсия в отделение “Съдебна медицина” при УМБАЛ – Бургас. Назначени са различни експертизи. По случая е образувано досъдебно производство.

Флагман