Бабичка с Мерцедес, облечена в ярко розово костюмче и с тон ботокс побърка Лияна Панделиева

Журналистката Лиляна Панделиева разказа в каква идиотска ситуация е попаднала, докато е искала да стигне до “Джъмбо” на “Цариградско шосе”.

По думите ѝ е имала среща с “чудото в розово”, което я е накарало да се замисли, че съвсем не само младоците на волана на мощни коли са опасност за околните, а и нахалните бабугери.

Ето какво пише тя в личния си профил:

Шофирам по “Цариградско” от Лозен в посока София и подавам мигач, защото ще завия към Джъмбо. В момента в който влизам на улицата, направена да води към паркинга на магазина, там е спрял луксозен черен мерцедес. Спирам и търпеливо изчаквам колата да тръгне, ама не. Бипвам лекичко. Нищо. Бипвам два пъти. Ми – пак нищо. Натискам продължително клаксона – нъц. Зад мен спира друга кола и водачът свирва на мен. 

Натискам клаксона мнооооого продължително. Вратата на мерджана се отваря и оттам излиза едно…Чудо от женски пол. Чудото, което приближава с телефон в ръка прилича на нещо средно между узряла мушмула и грис-халва на неопределена възраст между 55 и кой знае.

Облечена е с ярко розово еластично костюмче по тялото, но под материята се поклаща целулит. Лицето е отражение на всичко, което корекционните терапии не могат да постигнат.

Вторачвам се в устни, видели повече игли, отколкото бродерия на народна шевица и като неестествено се разминават по хоризонтала, те проговарят:

– Какво има?

– Спрели сте насред улицата.

– Коя улица?

– Тази, на която е колата Ви и по която опитваме да минем.

– Къде?

– Ето я! – интонацията ми е почти фалцетна и соча с ръка напред.

– Така ли?

– Да. Преместете колата!

В този момент, за наш късмет с другия водач, отсреща се задава автомобил, който ще се включи в Цариградско и става очевидно, че наистина сме на улица.

Чудото в розово бавно и плавно се отправя към мерцедеса, сяда, явно още разсъждава и накрая, тържествено като Титаник потегля, изминава още 30 метра и завива на паркинга.

Замислих се, че съвсем не само младоците на волана на мощни коли са опасност за околните.

Фейсбук, Лупа бг

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!