Първа версия и съмнения за случилото се с ТВ водещата Мира Добрева, която е в медикаментозна кома

Излезе първа версия за случилото се с телевизионната водеща Мира Добрева, която от вчера е в медикаментозна кома. Оказва се, че преди да бъде поставена в това състояние от лекарите, тя е претърпяла сложна и спешна операция на стомаха.

Неясни остават причините, довели до това 51-годишната Добрева да бъде поставена в кома от медиците, но е много възможно да се касае за усложнения след операцията. Засега официално потвърждение няма нито за причината, нито за състоянието ѝ към момента.

Любопитно е обаче, че самата тя бе признала, че по време на пандемията е преборила вируса с натурални продукти, сред които чесън, който по принцип е дразни много стомашната лигавица. Според запознати, водещата досега никога не се е оплаквала от проблеми с корема.

Медикаментозната кома пък е крайна мярка, която взимат лекарите, когато пациентът е в тежко състояние след претърпяна травма. Това обикновено се прилага при хора, преминали през тежки катастрофи или инциденти. Добрата новина е, че състоянието е напълно обратимо.

От вчера, когато дъщерята на Мира Добрева Лори съобщи за случилото се с майка си, в социалните мрежи валят коментари на нейни близки, приятели и дори фенове.

“Мира, Лори, милички. Какво чудо дойде?! Дано Бог помага, прегръщам ви и вливам ви всичкия дух на здраве. Обич. Кураж. Вяра. Нашият Родопски дух е силен и несломим! Мислено съм с вас и се моля”, пише популярната д-р Неделя Щонова.


flagman.bg