Ето кой е голият и чекнещ се младеж, който се съблече в ефир в разгара на изборното броене / СНИМКИ+ВИДЕО

Едно момче прикова вниманието към изборите, но не с политическа агитация, а с мускули. Той предизвика истински фурор в социалните мрежи, след като по време на жива връзка в сутрешния блок на bTV от залата, в която се предават изборните книжа след балотажа в София, застана на заден фон и си съблече тениската, за да покаже бицепси. 

Вижте кой е той и защо се съблече в утрото след изборите. 

Костадин Ножаров е на 19 г., студент. Намираме го в столичния плувен басейн „Мадара“, където тренира всеки ден. 

Първият въпрос, който му задаваме: „Защо се съблече и позира в следизборното утро?“

„От мен се изискваше да въвеждам данни от протоколите на всички гласували хора. От секциите идват при нас. Видях екипа на bTV. Нямаше как да не го забележа. Обичам камерите. Така е. Няма да излъжа. От малко прилив на енергия си позволих да направя нещо не толкова етично, но за сметка на това показващо, че след един доста отегчителен, бих казал, избирателен ден, хората бяха доста натоварени, доста отегчени някои.

Исках да разведря обстановката. Малко така да придам по-хубаво настроение на хората и също така да мотивирам младите да тренират повече и да покажа, че не всички компютърни специалисти са заседнали. Както се казва – здрав дух, здраво тяло“, обясни младият мъж. 

Видеото бързо се разпространи онлайн и следват стотици коментари във Фейсбук и Инстраграм. 

„Получих много внимание от всички мои приятели, познати и не само. Много популярно стана видеото, в което си свалям тениската и показвам някой друг мускул. Имаше много внимание и не очаквах да се разпространи толкова много“, коментира още той.

Костадин е един от тризнаци. С брат си и сестра си са от малки в басейна. Самият той има стотици медали от състезания. 

Освен от плуването, негова страст са и компютрите. От тази година е студент по киберсигурност. Иска да стане ИТ специалист. Според него всяка компютърна система може да бъде хакната, ако не е добре защитена.

И ако политиката не предразполага хората да гласуват, то поне може след последния вот Костадин да е призовал хората да спортуват. 

Ако сте пропуснали да го видите, ето и видеото с позьорщината на младежа: 

Лупа бг