Познахте ли този младеж отпреди 25 години? Сега е един от най-богатите певци в България

Любопитен клип в социалната мрежа припомни ранните години на Константин Славчев, известен като Коцето Певеца.

Той е роден на 17 юли 1976 г. в гр. София. Известен с първото си име Константин, той е български попфолк изпълнител и съсобственик в известна верига заведения, Plazza Dance Sofia и Plazza Dance Ahtopol.

Клипът може да видите тук https://www.facebook.com/watch/?v=835546338583275

Баща му Иван работи в системата на МВР, а майка му – Марияна е учителка. Спортът и музиката са негови увлечения от малък, завършва спортното училище „Левски-Спартак“, а с музика започва да се занимава сериозно от 1999 година. В казармата Коцето кара в ШВСМ „Левски“ или т.нар. Спортна рота през периода 1995 – 96 г.[2] Негова първа братовчедка е известната поп-фолк изпълнителка Лияна.

Бивша приятелка на Коцето е друга българска звезда – фолк певицата Райна. През 2006 г. двамата влизат в къщата на Vip Brother (1 сезон), но там Коцето продължава сам към големия финал и става победител. На 17 септември 2010 година се жени за Надежда Стоянова.На 30 ноември 2010 г. се ражда първото му дете – Марияна.На 11 октомври 2015 г. се ражда синът му Александър.

В края на 2017 г. Константин влиза в Big Brother:Most Wanted. Там той стига до финала заедно с Джино, но по-голяма част от хората подкрепят Джино и той става победител за втори път.

На 26 февруари започва новият сезон на забавното шоу Като две капки вода, където Коцето е един от 8-те участници. Там той стига до финал, но не успява да грабне голямата награда.

През 1999 г. излиза първата дебютна песен на любимеца на попфолк фенките – „Черна роза“. Песента става тотален хит и качва Константин директно сред големите имена в попфолка. С тази песен, останала един от най-големите хитове на Коцето той печели наградата „Откритие на годината“ от списание „Нов фолк“. В същата година излиза клип и към песента му „Сбогом“.