Борисов се сравни с Навални, защото прекарал една нощ в карцера, арестуван от онези, с които днес управлява

“Трябва да си вървим по нашия път – да помагаме на Украйна, да следим евроатлантическото. Ако мислят, че така тихомълком ще вървят с назначенията, до 6 – 7 март, горският ще дойде и ще изгони всички. “Да е ясно, че сме възмутени като партия, че го накараха Навални да стои в килия. Той си дойде в Русия като истински мъж. Постъпиха с него както с нас. Аресвуха ни мен, Горанов и Севда. Изключително съм възмутен и затова пръв реагирах на това насилие”, каза лидерът на ГЕРБ след като се оплака от “Промяната” с които управлява и които го вкараха в ареста преди две години.

ПП се борят само за постове и да пътуват в чужбина.

Готови са дадат министерства, искат само външно, имат и финансов министър, който е абсолютен господар на правителството.

Интересуват се как да овладеят цялата власт, те са като едно дебело дете преяждащо – тъпчат, тъпчат, нахраниха си, хранят се и в момента. 

Това заяви Бойко Борисов в остър коментар срещу “Промяната” на среща с актива на ГЕРБ в Балнеохотел “Констанция”в Костенец.

“Мария Габриел пак ще е с мен на конгреса на ЕНП. Ние направихме огромен компромис за България. Хората видяха, че тези момчета и момичета – имам предвид тези, които ги ръководят, се интересуват как да овладеят цялата власт. Знаят, че са малки. Но са като едно преяло дете, което се тъпче и тъпче. Но ние не можем да участваме в това до безкрай. Сега се опитват да кажат, че МВР било на ГЕРБ. Ако беше наше, министър щеше да е Младен Маринов. Назначен от Бойко Рашков, става изведнъж мой”, разгневи се Борисов. 

“Трябва да си вървим по нашия път – да помагаме на Украйна, да следим евроатлантическото. Ако мислят, че така тихомълком ще вървят с назначенията, до 6 – 7 март, горският ще дойде и ще изгони всички.

“Да е ясно, че сме възмутени като партия, че го накараха Навални да стои в килия. Той си дойде в Русия като истински мъж. Постъпиха с него както с нас. Аресвуха ни мен, Горанов и Севда. Изключително съм възмутен и затова пръв реагирах на това насилие”, каза лидерът на ГЕРБ.

Гласове