Краси Радков се провали като водещ на „Денсинг старс”, но България се влюби в тази дама / СНИМКИ

Публиката нямаше търпение да види как ще се завърне новия „Денсинг старс” след 10 години прекъсване. Само, че останаха неприятно изненадани от проточилия се безумно дълго първи тур. След който и ентусиазма на зрителите постепенно взе да се изпарява.

Като основна причина те виждат, че едно шоу не може да е с продължителност толкова време. Колкото да е интересно едва ли има човек, който да се закове за 5 часа пред малкия екран.

Другият дразнител се оказаха водещите. Най-много критика отнесе Краси Радков, който според публиката няма място в шоуто, нищо,че преди години е участвал.

Най-нелепи бяха закачките му с Илиана Раева и публиката реагира така:

”Да си сменят сценаристите, какви са тия тъпи шеги, опитват се да имитират „Капките”, но много неубедително! А водещите да ги пратят на логопед!”, „Краси копира Рачков, опитва се да импровизира, но не е във вихъра си, даже чужденецът в журито е по-интересен от него!, пишат дори най-върлите фенове на комика и казват, че не е за това шоу.

Не харесаха и Алекс Раева, която напоследък е наедряла много и се чудят защо именно тя партнира на Краси Радков.

Жената на Краси Радков Станислава Генчева обаче напълно засенчи мъжа си.

За нея почти няма отрицателен коментар, което не може да се каже за съпруга й.

Тя получи и свое предаване в БТВ – “Екстра” на гърба на “Денсинг старс”, което озадачи първоначално зрителите, но после стана ясно, че тя го заслужава.

След скандалното представяне на Радков в първия епизод на живо и след първото издание на “Екстра”-та обаче зрителите си смениха мнението. Сега те не само харесват Станислава, а даже искат тя да смени знаменития си мъж и Алекс Раева като основна водеща на “Денсинг старс”.

“Станислава много добре се справи, Браво! Интересни въпроси, добра интонация, интелигентно, недосадно и приятно, за разлика от мъжа ѝ. Идеална за водеща, вместо досадния Радков ! Още във вторник да е водеща !!!”, доста коментари като този се появиха в социалните мрежи.

Стаси Ганчева наистина подреди интересно предаване. Тя накара дори цербера на журито Илиана Раева да омекне и да обясни защо е толкова безмилостна и строга.

“Ще изисквам много, защото искам звездите да потънат в танца. Затова трябва да направят усилие, защото танците са наистина трудни”, обясни Раева.

Тя допълни, че няма да наказва звездите, които объркат стъпките, но успеят да се измъкнат от ситуацията с добра импровизация.

Ганчева направи интересни интервюта и с близки на звездите.

Най-забавна беше появата на Ервин Иванов, годеника на Дара. Дали неволно или съзнателно, той се беше спретнал сякаш ще имитира младия Слави Трифонов в “Като две капки вода”.