Не е парад на крокодили, а новият сезон на “Ергенът” / СНИМКИ

Някои са убийци на либидо

Снощи започна третият сезон на риалитито “Ергенът”. Форматът придоби популярност в първата година, но през 2023 сякаш се провали, защото продуцентите се опитаха да направят копи-пейст на първия сезон. Сега подходът е по-различен.

Влизат 26 колоритни дами, които са готови на всичко за сърцето на ергена Алек. Самият той се представя за успял мъж. От визитката му става ясно, че е на 28 години и управлява фирмата на баща си, която оперира в транспортния сектор.

Алек също получана сериозни критики в социалните мрежи, но жените, които се борят за сърцето му бързо се превърнаха в мемета.

Ето и част от най-интересните коментари във фейсбук:

Дори не ми е забавно.Типажът на гърлите е от тия, де би подминал на улицата, освен ако не се вторачиш с недоумение в тежкия макиаж подходящ изключително за Де Вален. Някои са убийци на либидо с акцента и приказките си, някои видимо прекаляват с пиците, няколко стават за бързо чукане в тоалетната, малцина за цяла нощ и ни една за голяма тридневна любов.

Sorry Girls. Лично мнение. Разбирам мераците ви за безметежен охолен живот, но истинските принцове минават 60-те и имат внуци, кандидатите за титлата правят пари и биха само ви изчукали в Дубай за уикенда. Съветът ми за бъдещето ви: намерете си образован симпатичен работяга Всички се подигравате на “Ергенът”, ама го гледате.

Жените в “Ергенът”, изглеждат по-мъжествено от самия него.

Ергенът да не е Стив Ъруин ,че само крокодили вкарват в предаването

Слушал съм фалшиво пеене, виждал съм фалшиви взаимоотношения, пробутвали са ми фалшиви пари, но целият този фалш бледнее пред Ергенът

Мисля че “Ергенът” приключи

Пускам си Анимал планет – крокодили, носорози, гарвани, птицечовки… грешка, то било „Ергенът“ по BTV

Щом програмистките тръгнаха по Ергенът, явно наистина има криза в IT сектора

Според вас, мога ли да хвана сифилис от телевизора, ако гледам “Ергенът”

Единственото по-тъжно от това да участваш в “Ергенът” е доброволно да отделиш няколко часа от времето си за да го гледаш…

Анализирайки първоначалните си впечатления от дамите, които участват в “Ергенът”, достигнах до логичния извод, че на магистралните жрици на любовта трябва да се гледа с уважение.

Ако “Ергенът” е един умен, интелигентен, демократичен, широко скроен мъж ще реагира съгласно добрите, стари европейски традиции и ще се ожени за водещия или за шофьора на Ролс-ройса, а може и тримата да заживеят щастливо.

Гледайки “мацките” от Ергенът си мисля да не съм се бъгнал нещо – по никакъв начин не бих желал даже да си представя да съм с някоя от тях на живо …

Виждам, че и тази година никой не гледа „Ергенът“. Фейсбук прелива от статуси на хора, които дори не биха го погледнали. Под нивото им е. Просто ей така случайно са сърфирали по каналите в търсене на Шестата симфония на Густав Малер в изпълнение на Чикагската филхармония, ама докато я търсят, СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО са мернали „Ергенът“, и са дълбоко възмутени. И веднага са го изгасили. Щото то това не се търпи!

Те не са гледали и първите два сезона, но са потресени от интригите на участничките. Никой не знае откъде тези възвишени, интелигентни зрители, са научили за тия интриги. Вече трети сезон това предаване върви без нито един зрител! Да им се чудиш на акъла на БТВ защо продължават да го правят.

Ако някой нормален види тая сюрия български ,,красавици” в ,,Ергенът”,не знам какво заключение ще си извади

Втрещена съм. Фантазията ми е на парчета! Жените, които са участнички в Ергенът са…нищо не смея да кажа. То и не мога. Нещо много страшно и разрушително се е случило с жените. Остава ми утехата, че всички умни, хубави, смислени жени никога не биха подложили себе си на подобен резил. Явно съм от тази страна на света, където съществата от телевизора не съществуват.

На кадъра: модел, която обявява, че е най-интересното нещо в шоуто.

flagman.bg