Видим провал на Панайот Панайотов като Тина Търнър в “Капките”, певецът готов да напусне

Панайот Панайотов бе подложен на чудовищна гавра в последното издание на “Като две капки вода”. Популярният певец, който е на достолепните 72 години, бе принуден да сложи къса черна рокля и нелепа перука в опит да се преправи на Тина Търнър от най-дивия й период.

Изпълнителят видимо се чувстваше неловко от ситуацията и съвсем резонно изпълнението му бе пълен провал. Той стоеше като препариран на сцената и не смееше да направи каквото и да било движение. ЕГН-то на певеца не позволяваше да се развихри, а токчетата, на които бе покачен, му създаваха явен дискомфорт. И публиката, и журито едва сдържаха смеха си, а Панайот се почувствал доста огорчен, разкриха негови близки.

“На кой му хрумна тази пошлост? Това е възрастен човек, бива ли на тези години да го карат да се прави на жена, при това да го обличат в разголени тоалети?”, възмутени са в съсловието. Най-гневна била съпругата му Емилия, която била категорична, че той не бива да се появява в този вид пред камерите.

Певецът бил доста гневен и след злополучната си изява бил на косъм да си тръгне, разкриха източници на “Уикенд” от шоуто. Той заявил, че повече не би допуснал подобна гавра с достойнството му и ако му дадат подобен образ, ще напусне състезанието. В крайна сметка, изпълнителят на “Момчето, което говори с морето” получил уверения, че занапред няма да има подобни грубости.

Панайот се е съгласил да участва в “Като две капки вода” единствено заради хонорара, допълват негови колеги. В последните години певеца имал много малко работа и трудно се оправял финансово. За всяко издание на “Като две капки вода” той получава сумата от 500 лева. След фиаското с образа на Тина Търнър обаче се зарекъл, че ще си тръгне, ако пак го гримират като травестит.

plovdiv24.bg