Пеевски: Кирил Петков е един сладък пудел, който ще драска на вратата в Банкя

“Кирил Петков е като един сладък пудел, който ще драска на вратата в Банкя да си играе с овчарките – предричам го.” Така председателят на ДПС Делян Пеевски отговори в кулоарите на парламента на съпредседателят на ПП Кирил Петков, който по-рано заяви, че Борисов имал голям врат, на който “Пеевски се е увиснал и го задушава”.

“Да почнем по следния начин – не знам защо тези две булки обясняват тази работа. Кирил Петков може да бъде само булка на Борисов. Заедно с неговата приятелка, която днес беше по телевизията, двамата ше се молят да влязат в кучкарника в Банкя”, каза той по адрес на Кирил Петков и Лена Бориславова, която по-рано през деня имаше телевизионна изява.

“Кирил, който обяснява кой на кого е увиснал да ви кажа – молеше и скимтеше да го заведа при Борисов, който два месеца не говореше с него, молеше да го сдобря с него – аз не го сдобрих, тази вина трябва да я търсите от Йордан Цонев, който един ден седящи с Борисов в неговия кабинет – Цонев го хвърли като пудел и затвори вратата след него”, допълни още Пеевски.

По думите му проектът ПП-ДБ е приключил. “Да бъдем сериозни, тези хора не могат нищо друго да направят, освен да скимтят и да се молят на Борисов.”

“Те приключиха при пачките, техните избиратели се срамуват, проектът им приключи, той остана при контрабандните канали и техния ментор Рашков, който е зарибил и ги е вкарал в рибарник. От промяна те се превърнаха в пълна контрабандна подмяна”, каза Пеевски.

По думите му след изборите кой с кого ще работи ще решат избирателите. “Не мога да разбера защо постоянно говорят кой искал с ДПС и кой не искал – а откъде знаят ДПС дали иска?”, попита още той.

Пеевски заяви, че трябва да се види как ще ги подреди народа на предстоящите избори: “Може пък аз да застана между тях и да направя баланса да не могат да ограбят държавата.”

Източници: epicenter.bg, “Труд”, NOVA