Тази миска си сложи конски зъби, похвали се с нова усмивка, неузнаваема е…

Само допреди десетина години всички се подиграваха за нелепата усмивка на Благой Георгиев – Джизъса, но към днешна дата той е засенчен от редица популярни лица и дори изглежда доста прилично спрямо тях. От няколко години у нас почти всички популярни лица са се запалили по тенденцията за нови зъби и си махат здравите такива, за да се сдобият с огромни и чисто бели резци.

Последната за момента, която си е подновила усмивката е Антония Петрова – Батинкова. Зъбите й обаче изглеждат сякаш ги е крала отнякъде в тъмните часове на деня. След като блондинката сама се похвали с новото чене, публикувайки по 20 фотоса на ден от Бали, където почиват със семейството й, истината лъсна. Разбира се, тя упорито продължава да крие двете бавачки, които обгрижват наследниците й.

Така и не става ясно на коя клиника се е доверила бившата миска, но определено интервенцията й не може да се нарече успешна. И докато някои твърдят, че е пръснала 20 бона за новото си чене, то според други се е направила за смях с обработка на снимките чрез специално приложение, предлагащо най-различни възможности – от промяна в овала на лицето, през добавяне на руж и очна линия, та до подмяна на зъбите.

Доста прохождащи инфлуенсъри се доверяват на въпросното приложение, тъй като е безплатно, но очевидно не е от най-сполучливите. Ако пък прекалите с функциите му, ще получите обратен ефект като този на наперената перничанка. С просто око е видно как Антония си е сменила целия фейс – уголемила е очите, изтънила е носа си, изгладила е кожата си и е удебелила веждите си.

flagman.bg