Христо Иванов от ДБ си назначи това моме за сътрудничка в НС, а ето кой се оказа баща й… СНИМКИ

Лидерът на „Да, България“ Христо Иванов си назначи атрактивна сътрудничка в 48-ото Народно събрание, заради която ченетата на мъжката част ще падат редовно през този мандат, пише Флагман бг.

Сексапилната Дария Спирова щяла да го съветва по въпросите с „маркетинга и фотографията“. За нея е известно, че е родом от Стара Загора, но в момента живее в столицата. Участвала е активно в кампанията на „Демократична България“, става ясно от профила й във фейсбук.

Дария в най-представителната си снимка във фейсбук

От визитката й в linkedin става ясно, че е в момента учи в СУ „Св. Климент Охридски“ със специалност „Бизнес администрация“. Започнала е през 2020 година и в момента би следвало да е трети курс.

В кеш файловете името й се появява като служител на Sentterra – сътрудник по маркетинг и реклама, но към днешната дата представянето й в официалния сайт е изтрито.

За нея става ясно, че е бивша гимнастичка с множество награди от държавни първенства.

Всеки депутат може да назначи до двама сътрудници в парламента, които получават между 1200 и 1400 лева. Няма заложено изискване за образователен ценз, а те имат пропуск до администрацията и залата на Народното събрание.

В този парламент липсва забележимо дамско присъствие, каквото например даваше в последния мандат, макар и за кратко Лена Бориславова. Тя стана депутат, положи клетва, но впоследствие се оттегли, за да оглави кабинета на министър-председателят Кирил Петков. 

Дария на инфинити басейн, някъде по света

Новата сътрудничка на Христо Иванов е бивша гимнастичка, държавен шампион

Сътрудничка на лидера на „Да, България“ Христо Иванов по въпросите, свързани с маркетинга и фотографията Дария Спирова се оказа дъщеря на старозагорския бизнесмен Евгени Спиров. 

В родния си град той е известен като сериозен предприемач с интереси в сферата на онлайн търговията и хотелиерството, както и като политолог – редовен събеседник на местните медии.

Мнозина считат, че е близък до ГЕРБ, но това не е вярно. 

Евгени Спиров е сред учредителите на Клуба на работодателя в Стара Загора и паст президент на Ротари клуб Стара Загора.

През 2018 година той откри и върна на Общината бронзов знак, изобразяващ един от забележителните символи на града, заради което бе награден.

„Знакът е истинска ценност за мен, отлят е от чист бронз и тежи около 40 кг. Поздравявам Ви за будното гражданско самосъзнание и активност, които проявявате не само в конкретния случай, а и при вземането на важни за нашия град решения.

Стара Загора има нужда от повече активни и милеещи за добруването на града личности като Вас самия“, поздрави го тогава кметът на Стара Загора Живко Тодоров.

Флагман, Блиц

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!