Не е за вярване! Директно от Слънчев бряг: Такива цени няма и по детските лагери! Има ли уловка?

И тази година споровете за цените по Българското Черноморие са доста оживени в социалните мрежи. Мнозина подкрепят тезата, че в съседна Гърция например горе-долу за същите пари получаваш повече храна и по-добра услуга.

Не липсват и такива обаче, които смятат, че на нашето море не е чак толкова скъпо.

'); break case width < 728: document.write(''); break default: document.write(''); break }

В тази връзка днес с редакцията на Plovdiv24.bg се свързал редовен читател, който сподели следното:

“Здравейте, изпращам Ви снимки от петък, 22 юли 2022 година – 13.00 часа от обедно меню на заведение от Слънчев бряг на централната улица.

Въпросното се намира срещу едно от най-популярните в момента заведения. Аз лично не знам някъде в България да има такива цени, сигурно и в детските лагери не са такива”.

Във форума коментиращите обаче веднага забелязаха, че нещо може би не е наред:

Уловката е, че не е ясно за какъв грамаж/порция иде реч. Вероятно цените са за половин черпак супа и една шепа ориз с две мръвки, а омлета се прави от яйце размер М. Не очаквайте и някакво високо качество на продуктите и вкуса на готовото ядене.

Абсолютно нормални цени-знам поне 5 заведения в Пловдив където обедното меню е на подобни цени-явно някой се е сетил че като готвиш на Слънчака не е нужно да продаваш на тройни цени

Сто процента лъжа, както абсолютно всичко в тая страна!

НЕ ИСКАМЕ ЕВТИНО!!! Искаме качествено на нормална цена! Не искам да взимате млечни продукти кашкавал и сирене от нещо друго, но не и мляко, НЕ искам най-най-най-най-евтините меса за колбаси, кИбапчета, кюфтета, ребра, джулани, рибици и т.н., не искаме пържена замразена от 2 години риба в мазнина на седмица!!! Евтиното остана в миналото в балкан турист…КУПЕТЕ нормални и качествени продукти, направете всукно ястие с любов и го поднесете, така че и вие и ядящият да са доволни!!! Справка…другите туристически държави около нас!