Шофьор на камион замалко да сгази майка с деца! Той: Не ми се занимава с глупости

Майка и трите ѝ деца бяха определени като „глупост“ от несъобразителен шофьор в Пловдив.

По думите на жената, водач на фирмен камион замалко да сгази крака на сина й, както и количката с бебето. Тя заедно с децата си била пред магазин в града, когато се разиграла неприятната случка.

Веднага след това жената попитала шофьора какво прави и защо плаши децата ѝ, той отвърнал, че не му се занимава с глупости.

Тя допълва, че се е оплакала във въпросната фирма, а от там ѝ казали, че това не му е за първи път.

Вижте целия разказ:

„Здравейте, днес шофьорът на този камион за малко не мина през краката на голямото ми дете и през бебешката количка. След това направи маневра за паркиране и при даването си назад, ясно ми показа, че е тръгнал да ни мачка (майка с три деца), при което аз вдигнах ръка и се развиках да спре.

Когато въпросният господин слезе от камиончето, видимо неадекватен (незнам изнервен ли беше или недоспал) и аз го попитах какво прави и защо плаши децата ми, той ми заяви, че няма време да се занимава с глупости.

Аз и трите ми деца са глупост. Обадила съм се във въпросната фирма с оплакване и от там ми казаха, че не му е за първи път. С една дума пазете се, вие и децата си. За съжаление вече не ценим детския живот.“

Глас нюз бг