Емили е била блъсната от бус, в “Пирогов” е, шофорът е избягал

Бус е блъснал Емили, която стана известна с рисковото си каране на тротинетка.

Шофьорът, причинил инцидента, е избягал.

'); break case width < 728: document.write(''); break default: document.write(''); break }

Емили е в „Пирогов” с охлузвания, предаде Нова.

Преди ден тя направи друго шокиращо признание:

“На 12 години наръгах баща си с нож в бедрото”, призна първо пред “България Днес” Емили с тротинетката.

Любимата на бившия културист от “Фермата” Тихомир (Мелиса) Рангелов уточни, че го е направила при самозащита след поредния семеен скандал. Тогава баща й отново вдигнал ръка срещу нея. 

Сега Тихомир-Мелиса й дава само любов
Сега Тихомир-Мелиса й дава само любов

Името на трасджендър момичето нашумя през последните месеци, след като бе снимана от шофьори да кара тротинетка с над 120 км/ч. на магистрала. Тогава тя обясни, че спазва всички правила на движение и иска промяна на законодателството, за да може у нас електрическите тротинетки да имат право да карат с висока скорост. По-късно в лайф във Фейсбук тя призна, че има ТЕЛК заради психологически проблеми.

Неотдавна Емили Йорданова катастрофира на столичното Околовръстно шосе, по което тя се е движила със 100 км/ч. По думите й това й е първия инцидент с тротинетката. Във въпросния ден в София е имало буря и е валял проливен дъжд, разказва Емили. “Поради обилния дъжд, гумите поднесоха, кормилото се обърна рязко наляво, след това опитах да запазя баланс, но не успях, тъй като асфалта беше много мокър, имаше проливен дъжд и силен вятър!!!, сподели тогава тя в своята публикация.