Грозна сцена в София: побой посред бял ден на оживен булевард / СНИМКИ

Живущи в софийските квартали “Дианабад” и Студентски град станаха свидетели на грозна сцена в навечерието на най-светлите празници. Тя се разигра посред бял ден на един от най-оживените булеварди в столицата – “Г. М. Димитров”, който разделя двата жилищни комплекса.

На кадри, публикувани във фейсбук, се вижда как млад мъж се нахвърля с ритници върху видимо по-възрастен от него човек, докато колите на двамата запушват дясна лента на пътя в посока “Симеоновско шосе”. Враждата помежду им вероятно се е породила при засечка на булеварда.

По време на побоя не се намесва никой, за да ги разтърве. Младежът, видимо изнервен, крещи по по-възрастния от него, и в следващия момент двамата се качват обратно по автомобилите си.

Редица коментари на възмутени в мрежата се появиха под поста. Голяма част от тях иронично припомнят, че идват коледни празници и случката била в пълен унисон с тях – “завладял ги е коледният дух”, пишат под публикацията.

Единствено клаксони на чакащи да преминат коли разтървали двамата, коментира жената, публикувала клипа в социалните мрежи.

СНИМКА: Pixabay
Момент от разправията Кадър: Фейсбук
СНИМКА: Pixabay
Момент от разправията Кадър: Фейсбук

24chasa.bg