Скандалът расте: Пребитата Мария спря участия, а адвокатът на Мирослав разкри, че…

“Единственото, което мога да ви кажа, е че съдът дълго време съвещава, остави без уважение искането на прокуратурата за постоянно задържане под стража и моят клиент е под домашен арест към момента”.

Това заяви в ефира на Нова телевизия защитникът на Мирослав Соколов – адвокат Мариан Киряков.

БЛИЦ припомня, че в петък се появи информация, че фолкпевицата Мария е била пребита от половинката си Миро. Случката се разиграла в апартамента им във вторник вечер, като миньончето получило дори заплаха за убийство.

Мълвата носи, че това не е първият път, в който Соколов посягал на изпълнителката и й отправял закани, като понякога дори вадел оръжие.

Мария в крайна сметка не отрече за случилото се във вторник, но се въздържа от даването на повече подробности по темата:

“Засега не бих искала нищо да коментирам. Нека да мине малко време. Аз съм добре! Ще оставим въпроса в летящо положение. Благодаря за отношението“, заяви тя.

Фолк певицата няма да извива глас до 8 април, когато ще пее в дискотека в Свищов. Макар самата тя да твърди, че е добре след побоя от мъжа й Мирослав, тя няма да ходи по участия, показа проверка на Lupa.bg.

Миньончето на фолка е решило да си вземе почивка и в момента не й е до изяви. Припомняме, че тя бе пребита във вторник (21 март) от съпруга си Миро Соколов – Дзвера. 

36-годишният Мирослав Соколов е третият съпруг на Мария. Двамата сключиха брак в края на 2021 г. Мария има дъщеря – Марая, от първия си брак. Феновете на фолк дивата се надяват тийнейджърката да не е станала свидетел на побоя над родителката й. 

lupa.bg