21-годишно момиче спи в клетка за куче. Защо? ВИДЕО

Лия Паркър, на 21 години, от САЩ, казва, че обича да спи в клетка за кучета, която смята за най-„безопасно място“ от околната среда.  

Жителката на САЩ често споделя видеоклипове на кучешката си къща с последователите си в TikTok. Сега има повече от 112 хиляди от тях.

“Използвам убежището си всеки ден. Понякога е просто приятно да прекарвам време в него”, каза американката.

В едно от видеата, което събра почти 800 000 гледания, тя даде на зрителите обиколка на нейната “кучешка колибка”. Тя я украси с одеяла, плюшени мечета и стикери, за да създаде уютна атмосфера, защото се чувства като у дома, съобщава New York Post.

Лия намира необичайното място, където спи, много по-удобно от двойното й легло, въпреки малките му размери. Момичето спи там не поради необичайното си пристрастие, а по-скоро от съображения за “самодоволство”.

момиче, клетка, играчки, стая,
Американката разговаря с няколко терапевти и психиатри, които одобриха идеята й и я подкрепиха

“Помага ми да регулирам емоциите си. За мен това е като прегръдка и убежище, където мога да се оттегля от това, което ме дразни или разстройва”, казва американката.

Според момичето идеята за създаването на такъв приют се е зародила заради трудното й детство. Родителите й често се карали и малката Лия често се криела в уединени ъгли, като гардероба. Тя си спомнила как е напълнила гардероба си с възглавници и одеяла, за да пресъздаде усещането за „топла прегръдка“. Това желание продължило в тийнейджърските й години, така че тя реши да пресъздаде своето скривалище за възглавници от детството си, като използва щайга за кучета със същия размер.

Американката разговаря с няколко терапевти и психиатри, които одобриха идеята й и я подкрепиха.

Превод: GlasNews

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!