Културистът от шадравана в Русе се оказа брат на Мис България / ВИДЕО

Инцидентът с културиста предизвика истински хаос в центъра на Русе

Оказва се, че здравенякът, който вдигна полицията на крак, е наистина професионален културист. Сега става ясно, че той не само притежава изключителна физическа сила, но също така е на път да се превърне в сензация и в социалните мрежи.

Разгорещеният инцидент в градския шадраван в Русе, придружен от забавното и първоначално неуспешно изваждане на здравеняка от водата, завърши с белезници, въпреки опитите му да се измъкне.

Очевидци разказаха, че мъжът първо се е държал неадекватно в района на Общината, като е започнал да вади и хвърля знамена. След това е скочил в шадравана, където е продължил да буйства. Междувременно е бил подаден сигнал на тел.112 и са изпратени служители на реда.

След опити да бъде успокоен, се е наложило да бъдат извикан и отрядът за бързо реагиране, който го е обезвредил със специализирани средства – електрошок, и сила. Мъжът е откаран с линейка за преглед, след като му е дадено успокоително. Все още не е ясно дали има психически проблем или е бил под въздействието на наркотици.

Но интересът около него не спира само във физическия аспект. Потребители на социалните мрежи успяха да разпознаят, че това е братът на Мис България 2005 – Роси Иванова.

Същият мъж фигурира сред малцината избраници, последвани от красивата миска в Инстаграм под името Иван Иванов, както се казва и брата на брюнетката. Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Rossii Ivanova (@rossiiivanova)

За брата на Роси – Иван се знае, че преди години е сключил брак с прохождащата тогава чалгаджийка Паула, от която има и дете. Не е ясно обаче дали двамата са все още заедно. Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ivan Georgiev Ivanov (@ifbbivanivanov)

Дунав мост