СЪГЛАСЕН СЪМ С ДАЙНОВ

Ще ви представя кратки цитати от постове на Евгений Дайнов, с които съм съгласен:

ДАЙНОВ: “Пилонът е правен в Турция, но се води, че чества освобождаването на Родопите от Турция. “

Съгласен съм, пилонът трябваше да е правен в Русия, но ако беше правен там, Дайнов щеше да каже, че това е руски заговор, както стана с една руска елха. Според мене това знаме е турски заговор, но няма да споря с професор Дайнов.

ДАЙНОВ: “Около пилона: дебели мучащи хора с татуирани Левски и Ботев на сланините родолюбиво набиват кебапчета…”

Съгласен съм с Дайнов – дебелите и мучащи хора трябва да се отделят от нормалните хора и да бъдат третирани – насилствено премахване на сланините и други излишни органи и тъкани. Да се третират хората заради техните физически недъзи все пак е изпитана добра европрактика.
Също така съм съгласен да се направи каталог на разрешените от новата власт татуировки, за да няма такива неща като татуировки на Левски и Ботев, срамно е.
Също така съм съгласен кебапчетата да се ядат вражески към Родината, а не да се ядат родолюбиво, защото родолюбивото ядене на кебапчета компроментира кебапчетата.

ДАЙНОВ: “Появява се Румен Радев и, умилен от родолюбивата гледка…”

Съгласен съм с Дайнов, от родолюбивата гледка умилението не е нормална реакция, трябва по-нормална реакция, това също може да се урегулира кратък „Устав на регулираните умиления към родни и безродни неща“.

ДАЙНОВ: “Да, веещите (хора) български знамена без повод са путинофили и мразят всички българи…”

Съгласен съм с Дайнов – веенето на българско знаме (без повод!) трябва да бъде преследвано от закона или поне да се прави с парафирано и номенклатурно разрешение от общината или областния управител, с двумесечно предизвестие. В самото провокативно веене на българско знаме има огромна омраза към българите, това трябва да бъде вписано в буквари и учебници.

ДАЙНОВ: “… които следват заповедта на Левски да бъдат европейци, а не – азиатци…”

Съгласен съм. Заповедите на Левски трябва да се спазват и предлагам така цитираният Левски да бъде изсечен от камък и да се направят значки и младежки организации, които да следват тая заповед на Левски и да се кълнат в нея – но трябва да се обяснява под черта, че Левски винаги е в имал предвид руснаците за азиатци, а турците рядко  е споменавал. Може да има дебат по тази тема, но нека да е в рамките на нормалното, което и самият Дайнов проповядва – да се придържаме към нормалността.

ДАЙНОВ: “ Да, всички дебели и мучащи “патриоти” желаят смъртта на всички украинци и България да бъде руска губерния, та да могат блажено да ближат брезентов московски ботуш…“

Съгласен съм с Дайнов. Всяко издигнато българско знаме е руска провокация. Всеки патриот наш е потенциален убиец на всички европейци, той е войнолюбив психопат и трябва да бъде озаптен. 
Съгласен съм, и че всеки български патриот мечтае за руски ботуш, това му е характеристиката, защото това са ненормални хора, освидетелствани.

Не съм съгласен с Дайнов за материала на ботушите, чел съм, че са от чортова кожа, но какво е чортова кожа не знам, защото  ако знаех за такива компрометирани руски материали – щях да съм много кофти патриот.


ОЩЕ ДАЙНОВ: “Ако Радев и Възраждане не бъдат преследвани по съдебен ред – Радев за “безродници”, което в неговия език означава “евреи”, а Възраждане за колажа с Мони Паси – ще се съглася с Петко Ковачев, че на тази територия е време да се отпочне въоръжено въстание. 
Аман от фашаги, мутри, фуражки, куки, патриоти и пр. гнусни сланинести шкембета.

Съгласен съм с Дайнов, ако “евреи” според Дайнов означава “безродници”, предлагам МОСАД да тръгне по тая логика и да види кой точно пръв е направил връзка между двете думи и как налага такава връзка в обществото. Според мене МОСАД биха се заинтересували, не знам вие какво мислите.
А и съм съгласен, че за колажи е време да се влиза в затвора, крайно време е. Но не само заради колажи с Мони Паси, а заради всякакви колажи с котенца и катерички. Колажите развращават много.

И накрая да кажа, че съм напълно съгласен: Аман от фашисти, честно, аман от мутри, които в голяма степен бяха преборени именно от професор Дайнов и хора като него! Точно те махнаха мутрите от властта категорично и даже още ги махат! Аман и от фуражки, куки, патриоти – особено български фуражки, куки и патриоти. Ако са украински патриоти и европатриоти – иди, дойди. Но български такива – не!
И да, аман от шкембета. Който има шкембе да се обяви публично за не-европеец и да бъде прибран за справка. С шкембетата – дотук! С татуировките – дотук! Със знамената и пилоните – дотук! С колажите – дотук!
И с азиатците – дотук, но вижте там да не разбират китайците какви глупости дрънкаме…

Мартин Карбовски

https://www.lentata.com/