Родна певица е пребита от бившия си приятел 10 г. след раздялата им, има счупена тазобедрена става, оперираха я

Певицата Сибила Серафим е била зверски пребита от бившия си приятел. Пред Нова телевизия тя сподели, че се е наложила операция в болница „Пирогов“, след като преди седмица е била нападната от мъжа, с когото са разделени от 10 години. 

Побоят бил толкова тежък, че рамото ѝ е счупено и се е наложило да я оперират, за да сменят тазобедрената ѝ става. Тя все още се намира в болница „Пирогов”, където се възстановява от травмите си. Вокалистката на ню уейв бандата “Виолетов генерал” споделя още, че това не е първият път, в който бившият ѝ партньор ѝ посяга.

Първият път й е счупил носа с плесница. В болница влязла и след вторият побой, но не подала жалба, защото вярвала, че той ще си живее живота и няма повече да я тормози. 

След години обаче пътищата им отново се пресичат и последствията за нея са дори още по-страшни. Нападението станало на 6 ноември в центъра на София. Сибила и бившият ѝ приятел Никола Димитров били на рожден ден на общ познат. 

„Знаех, че той ще е там и не ми се ходеше, но няколко пъти бях подканяна”, споделя жертвата. Когато тръгнала да си ходи, Никола я догонил и изтръгнал телефона от ръката ѝ. 

„Той задържа мобилния апарат, а аз бягах. Потърсих помощ, но получих удар. Беше черно пред очите ми. Паднах и нямаше как да се изправя, защото кракът ми беше счупен в тазобедрената става. Той не се обади за медицинска помощ, а се опитваше да прикрие случая, като ме караше да ходя пред хора, които минаваха наблизо. Болката беше толкова силна, че престанах да възприемам света около себе си“, споделя тя. 

Певицата е приела като кауза да разгласи случая заради многото жени, които търпят посегателства от партньорите си. По случая е образувано досъдебно производство. 

„Няма да се предам. Ще се боря и това няма да остане ненаказано. Много други жени страдат и не искат да застанат пред камерата след шока. Трябва обаче да се борим срещу насилието над жените. Никой няма право да ти взима лични вещи, да те напада, да те удря и да те счита за предмет“, заяви потърпевшата. 

„Аз живея живота си добре без него, а той се опитва да ми предложи друг път, който смята за правилен. Не може да оцени реалността. Не може да се обади на някого и да каже „ти си аут, тя е с мен“. Не се прави така“, каза още тя. 

Флагман