Време е за елиминации: Абсолютната лудница “сезонен турнир” в НБА с българска следа и топ коефициенти от efbet


Огромно попадение се оказа решението на Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада (НБА) да направи турнир по време на редовния сезон в шампионата. Така нареченият “In-Season Tournament”, който се явява нещо като “Купата на НБА”, се радва на огромен интерес, а вече са ясни и всички четвъртфиналисти в историческото първо издание на надпреварата. И с топ коефициентите на efbet за турнира можем да се запознаем и с това кои са фаворитите и кои аутсайдерите! 

Сезонният турнир в НБА с българско участие 

Най-добрата новина за България е фактът, че с невероятното представяне на Александър Везенков срещу Голдън Стейт Уориърс Сакраменто Кингс успяха да се класират за топ 8 в турнира. И имат шанс да достигнат до “финалната четворка”, която ще се проведе в Лас Вегас. 

В четвъртфинален дуел “кралете” и българското крило се изправят срещу Ню Орлиънс Пеликанс, и то у дома, тъй като спечелиха домакинско предимство в групата си. 

Голямата разлика с плейофите в НБА е фактът, че мачовете не са в серия, а директна елиминация. Тоест, победителят в мача продължава напред, а загубилият – отпада от турнира. 

Към настоящия момент Сакраменто Кинс са сред фаворитите за класиране към полуфиналите, а коефициентът в платформата за онлайн спортни залози efbet.com за краен триумф на калифорнийци е 6.60*.

Кой е фаворит за спечелването на сезонния турнир в НБА? 

Лос Анджелис Лейкърс с ЛеБрон Джеймс в състава си е другият по-изявен отбор от Запада, който според efbet има шанс за трофея. “Езерняците” са с коефициент 6.60* за победа в надпреварата – същият като на Кингс. 

Големият фаворит на букмейкъра е отборът на Бостън Селтикс (4.00* коефициент). “Келтите” са в отлична форма, като оглавяват класирането в Източната конференция в редовния сезон, а освен това са и основен фаворит не само в сезонния турнир на НБА, но и за титлата в шампионата. 

Фаворит №2 е Милуоки Бъкс – шампионът в НБА през 2021 година. Коефициентът за “елените” е 4.40*, което означава, че трейдърите в efbet дават сериозно предимство на топ отборите от Източната конференция. Ето и коефициентите на efbetза спечелване на турнира за всички участници в елиминациите: 

  • Бостън Селтикс – 4.00* 
  • Милуоки Бъкс – 4.40* 
  • Сакраменто Кингс – 6.60* 
  • Лос Анджелис Лейкърс – 6.60* 
  • Финикс Сънс – 7.60* 
  • Ню Орлиънс Пеликанс – 13.00* 
  • Индиана Пейсърс – 14.00* 
  • Ню Йорк Никс – 15.00* 

Всички мачове от НБА НА ЖИВО в efbet.com 

efbet предлага атрактивни коефициенти и пазари за мачовете от “лигата на извънземните”, но платформата не се отличава само с това. Букмейкърът има права за излъчването на всички мачове от НБА, включително и предстоящите елиминации в сезонния турнир. Това означава, че всеки потребител на efbet.com може да гледа всяка секунда от мачовете на Сакраменто Кингс с Везенков в състава си, както и представянето на любимите си отбори. 

Ето и как изглежда програмата за елиминациите в сезонния турнир: 

  • 05.12.2023 

Индиана Пейсърс – Бостън Селтикс (02:30 часа българско време) 

Сакраменто Кинс – Ню Орлиънс Пеликанс (05:00 часа българско време) 

  • 06.12.2023  

Милуоки Бъкс – Ню Йорк Никс (02:30 часа българско време) 

Лос Анджелис Лейкърс – Финикс Сънс (05:00 часа българско време)

  • 08.12.2023 

Полуфинали във Вегас

  • 10.12.2023 

Финал

Топ коефициенти от efbet за всеки спорт 

Всеки ден букмейкърът предлага топ коефициенти не само за баскетбол, но и за всички спортове. Ежедневно в платформата могат да бъдат намерени десетки, понякога и стотици, събития с 0% марж – определени пазари със завишени коефициенти. От efbet предлагат 0% марж за футбол, тенис, баскетбол и още много други спортове. 

Хазартът е за забавление, а отговорността – задължителна 

Всяко направление на игралната индустрия е създадено за забавление. Хазартът не е средство за изкарване на пари – нито основни, нито помощни. Независимо дали става въпрос за спортни залози, казино игри или други, няма гарантирани печалби. Хазартът може да доведе до развиване на зависимост. Затова и efbet се придържа към принципите на отговорния хазарт, предоставяйки на своите потребители както контроли за разумно залагане, така и подробна секция за това какво е отговорен хазарт. Повече подробности можете да намерите както в сайта на efbet, така и в страницата на НАП.