Озверяване: Тийнейджъри пребиха жестоко жена в София – на видео се чува смехът им

Група тийнейджъри пребиха жестоко жена, вероятно бездомна, в София. Тя е получила ритници по цялото тяло. Младежите записали бруталната агресия с телефон и качили клипа в социалните мрежи. На видеото се чува смехът им. Бащата на едно от децата категорично отказа да коментира случая. 

Стопкадър от видеото: NOVA
Стопкадър от видеото: NOVA

„Лично познавам едно от децата. Не мога да го окачествя като “агресивно”. Децата са между 13 и 15 години. Едно от тях е момиче, което е още по-страшно. Предполагам, че причината за агресията е възпитанието от родителите ѝ. Майка ѝ от години е в чужбина. За мен семейството те учи на емпатия и милосърдие. Момичето е дете на разделени родители, което за съжаление е масово и се отразява на психиката”, заяви пред NOVA жена, която познава едно от децата, но пожелала да запази анонимност.

Стопкадър от видеото: NOVA
Стопкадър от видеото: NOVA

“Поведението на това дете е неглижирано и се отразява върху личността. На видеото няма естествен смях – инфантилен е. Не е истинска радост, не е серотонинът, който трябва да получи едно дете. Проблемът идва от вкъщи – със сигурност. Хубаво ще бъде в училище да се изучава повече емоционална интелигентност. Ако си направя ретроспекция бих казала, че момичето обичаше да се подиграва, което беше наивно в началото”, заяви още жената.

Стопкадър от видеото: NOVA
Стопкадър от видеото: NOVA

24 часа