Намериха издирваното 18-годишно момиче от Сливен на автогарата в Слънчев бряг

Ученичката е в добро физическо състояние, но отказвала да се върне у дома при родителите си 

Издирваната 18-годишна ученичка от Сливен е открита от полицейските служители на РУ-Несебър. Гергана Цандева е засечена на автогарата в Слънчев бряг, пише Флагман.бг.

Ученичката беше в неизвестност от 28 февруари. В продължение на няколко униформените бяха по следите й. Не е ясно каква е причината да се озове в най-големия курорт.

По информация на Флагман.бг, полицаите от РУ-Несебър са получили оперативни данни, че момичето се движи в посока Слънчев бряг. След проведени издирвателни мероприятия я намират на гарата, в добро физическо състояние. 

Не се знае какво е накарало момичето напусне дома си. Една от работните версии на разследващите е, че е имало проблеми в семейството. Гергана не пожелала да разкаже нищо пред полицаите, но категорично не искала да се върне у дома при родителите си.

Смята се, че ученичката не се разбира с тях, освен това имала проблеми и в учебната среда, което пък довело до депресивни състояния и безследното напускане на жилището й в Сливен. 

Сигнал за изчезването на девойката бе подаден от родителите й в четвъртък, след като предишния ден тя не се прибрала вкъщи след училище и не отговаряла на телефона си. 

Флагман