Невена Цонева открила по аурата на Слави, че трябва да го напусне: Аз съм дете индиго и сканирам хората, твърди тя

Новината, че барабанистът Венелин Венков и неговата половинка певицата Невена Цонева напускат “Ку-ку Бенд” и Слави Трифонов обиколи публичното пространство за отрицателно време, предизвиквайки редица разнопосочни реакции. Изненадващата новина бе съобщена лично от шоумена политик чрез пост в социалните мрежи.

Самият барабанист бе лаконичен по темата и сподели само, че “Ку-ку Бенд” остава завинаги в сърцето му.

'); break case width < 728: document.write(''); break default: document.write(''); break }

Невена Цонева обаче разкри, че двамата с Венко обмисляли раздялата със Слави повече от година. 

Преди няколко дни певицата и барабанистът са имали среща с Трифонов, след което той обяви за раздялата. Срещата, както става ясно от Невена, е протекла нормално, но не са обсъждали дали за в бъдеще ще могат да представят новите си проекти в ефира на телевизия “Седем-осми”, където работиха доскоро.

В събота музикалното семейство замина за Лондон, където ще прекара великденските празници при приятели, а на Гергьовден се връща обратно в София. “Имаме много идеи за различни неща, които ще правим, но все още няма яснота за нещо конкретно, което да обявя. Разбира се, че ще правим нови песни”, каза Невена.

От година и половина беквокалистката на “Ку-ку Бенд” успешно развива своя канал в YouTube на езотерична тематика “Без граници”, поради което явно и Слави Трифонов с ирония заяви в поста си, че Невена и Венко тръгват по “астрален път”.

“От десетина години започнах да виждам аурите на хората и те дават отговори на много въпроси – защо не му върви на човек, дали има физически проблем, заболяване или нещо друго. Много хора имат лични преживявания по темата, но са предпазливи да ги разкажат, за да не ги помислят за луди. След излизането на всяко видео ми пишат, че искат среща с мен, но аз отказвам, тъй като нито съм врачка, нито виждам минало или бъдеще – просто аурата на човек ми говори много за него”, сподели наскоро Невена Цонева.

Най-вероятно тя е видяла нещо в аурата на доскорошния си шеф Слави Трифонов, което я е накарало да вземе решение заедно с мъжа си да се разделят с Дългия, предполагат запознати в телевизия “Седем-осми”. Мнозина твърдят, че характерът на шоумена не е никак лек, а като добавим, че Слави страда от множествена склероза, то настроенията му често се променят.

Аз съм „дете индиго“. Вече не съм дете, но съм възрастно индиго“, призна певицата Невена Цонева в подкаста си.

„Разбрах това по един много странен начин. Баба ми, чиято духовна линия съм наследила, почина преди около 7-8 години. Аз с нея имах много силна връзка. С нея се разбирах така, както може би не съм се разбирала и с родителите си. Тогава трябваше да ходя за един музикален конкурс в Сочи и написах един текст за песен „Живот“. Текстът е свързан с баба ми и е насочен към хората, които губим. Трябваше да снимам клипа на тази песен в един изоставен строеж в селото, където баба ми живееше – с. Кръвеник. Винаги много ме е влечало да ходя там, защото мислех, че може да има духове.

Аз реших да снимам в готически стил, с много тъмен грим. Отидохме в един магазин за платове с моя приятелка, за да намеря необходимите аксесоари. Магазинерът няколко пъти ми каза, че там нямат нещата, които търся. И го повтори няколко пъти. Имам чувството, че някой с пружина го беше навил да говори и да ми каже, че аз трябва да отида на едно друго конкретно място.

Щом тръгнахме с Поли, забравих как се казваше улицата, на която ни беше изпратил магазинерът. И както си седим на кръстовището, при нас спря една жена и попита „Ул. „Ангел Кънчев“ ли търсите?“ Упъти ни и ни каза, че там имало магазинче. Аз в този момент бях в шок. В магазина имаше две жени. В следващия момент едната каза на другата „Защо не им направиш един хороскоп да видиш какво се случва с тях?“. Тогава ми казаха, че съм от последните поколения на „деца индиго“. Дотогава не бях чувала такова нещо. Но тази мисъл не спря да ме човърка и почнах да чета в интернет“, разказва Невена.


„Един път както си седя с Венко в колата, пътувахме за някъде, не помня къде, и аз си казвам „Я да видим, мога ли да си представя кой човек какъв цвят може да е!“. Представих си Венко какъв цвят е, майка ми какъв цвят е и т.н. Влязох в интернет да проверя и щеше да ми падне ченето. Това, което прочетох за цветовете на аурите на тези хора беше едно към едно с техните характери. Всъщност тогава разбрах, че винаги съм можела, но не съм знаела, че мога да виждам цветовете на аурите на хората“, посочва още певицата.

Тя пояснява, че цветът се вижда най-вече около главата, но и около тялото на човек. По нейните думи се виждал основен цвят, който отговаря на моментното състояние на човек и на характера като цяло. Но имало и други второстепенни цветове, които показвали останалата част от характера.

„Един път когато бях на концерт във Варна, беше дошъл и синът ми Сашко. Знаех горе-долу, че са седнали в лявата част на залата, но не знаех точно къде. И в момента, в който си помислих за него, ми залепна погледът на точното място, където се намира. А мястото беше огромно. Той е с аура като моята“, разказа Невена.

Певицата разкри, че не само вярва в прераждането, но и знае, че то съществува. Тя посочи, че „децата индиго“ могат да си спомнят детайли от предишните си животи. Самата тя подозира, че в свой предишен живот е живяла в Англия.

„Не съм била от много богатите. Но имам чувството, че ме е залюбил някой от богатите. Има такова усещане. Преди съм била и мъж“, казва Невена.

Лупа бг