Kакви мерки е предприело МВР срещу въпросния нарушител, за да пресече изтрещелите фантазии на други престъпни индивиди

Млада жена кара тротинетка по магистрала, което е напълно забранено, и я кара със 110 км/ч, което е напълно откачено.

След което се оказва, че младата жена изобщо не е жена, а е джендър с психически проблеми, каквито са задължително налични, за да караш тротинетка със 110 км/ч по магистрала.

В резултат – вместо да бъде вкаран в ареста и съден по бързата процедура – този психически предизвикан и хормонално объркан екземпляр го канят по телевизиите да го правят герой.

Въпроси има няколко: – какви мерки е предприело МВР срещу въпросния нарушител, за да приложи закона и да пресече изтрещелите фантазии на други престъпни индивиди да карат тротинетки по магистрали, за да ги дават героически по телевизиите – телевизиите, които дават трибуна на такива откачалки ще носят ли отговорност за утрешни тежки пътно-транспортни злополуки –

ако в ролята на весел самоубиец, предизвикващ ужас сред подминаващите го шофьори, беше някой поп, например – дали щеше да бъде аплодиран с весело оживление, или щяха да поискат да го разпопят, да го залеят с катран, да го овалят в пачи пера и да го сложат върху някое кубе на “Александър Невски” да мъти пачи яйца, докато измъти патенца?

И да пуснат мемета “Религията убива, мамайко!” Второто, нали? Е, докато героите ни са джендъри, управляващите ни са наркомани, а полицайки с вид на проститутки охраняват наркодилъри-доставчици на министър-председателя – общата картина няма как да стане по-добре.

Напротив.

Александър Урумов, фейсбук

Лентата. ком