Помните ли Филип, който се помоли за Сашко? Той има нужда от нашата подкрепа!

Малкият Филип не иска нищо друго, а само да оздравее.

Помнители ли Филип, който запали свещичка за вече намерения Александър от Перник, чиято съдба докосна цялата страна? Сега Филип има нужда от нашата подкрепа, за да изживее своето щастливо детство, защото го заслужава.

Филип също страда от аутизъм. След последните изследвания за тежки метали, на Филип бе открит скрит живак и високи нива на алуминий. Специалисти са го насочили към нова и по-успешна хелаторна терапия при доктор Антонучи в клиниката “Бари”.

Трансплантацията на стволови кленти се отлага на този етап, защото детето трябва да се подложи на хелиране преди интервенцията, а разходите са огромни и средствата на семейството на Филип не достигат.

Ангелче се помоли за изчезналия Сашко от Перник СНИМКА

От години Филип се бори за пълноценно съществуване и щастливо детство.

“Благодарение на всички вас, хората с огромни сърца, успяваме с много труд и постоянство да вървим към успеха за пълното оздравяване на Филип”, пишат близки на момченцето.

Филип е борбен и красив, в неговия свят няма злоба и превъзходство, защото всичко е любов. Той не усеща лошото отношение и студенината на хората, защото може само да обича.

Най-ужасното нещо на света за всеки родител е здравето на детето му да зависи от финансови средства.

“Молим за Вашата съпричастност. Вярваме, че с подкрепа и божията благословия, Филип ще победи заболяването и ще има едно светло бъдеще. Приятели, помагайте, дарявайте, споделяйте!”, се посочва в публикация.

Средства може да дарите тук:

Албертина Сантиаго Риверо – майка
BG81STSA93000020452246 – основание – дарение за Филип
Банка ДСК
PayPal: rivero.albertina@abv.bg

Глас нюз бг