Бащата на убитата Кристина е неутешим: “Не…не си е отишла! Не може да си отиде! Върни се, Криси …”

Близките на 32-годишната Кристина Благоева, която бе убита от бившия си партньор Калоян Каймакчийски, а трупът й бе оставен в багажник на лека кола, са неутешими.

От петък вечерта колеги на Криси от мобилния оператор, в който с килъра са били колеги, пишат жалейки. Всички те са били наясно с тормоза, оказван върху крехката жена от месеци насам, след като тя остави и бележка с името на Каймакчийски, когото да търсят в случай, че изчезне.

А бащата на покойната млада майка Атанас Благоев е съкрушен: “Липсваш… Много липсваш… След теб е само болка и тъга!”, написа той тази сутрин. А в последните дни не спира да публикува снимки на момичето си приживе.

“Не…не си е отишла! Не може да си отиде! Върни се, Криси …”, ридае таткото… От снимките се вижда ясно, че Кристина е била обичано дете на родителите си, имала е много приятели и е била изключително всеотдайна майка.

Наскоро направила ремонт на стаята на 9-годишното си момченце, при това със собствени сили, разкриват още болезнени фейсбук публикации.

В същото време приятелите на Каймакчийски, с които е бил “тагван” десетки пъти на различни фотоси през годините, не успяват да отронят и една съболезнователна сричка за загубата на Криси. Същото се отнася и за кметицата на ихтиманското село Черньово Маргарита Каймакчийска – родителката на убиеца.

А в мрежата вече се надигат въпросите къде е в военната прокуратура, която да разследва настоящото гадже на килъра – както стана ясно и от съобщението на СГП – военнослужеща, с чийто пистолет той гръмна невинната Благоева. Вече повече от 72 часа няма информация дали военните прокурори са се заели с тази част от разследването на бруталното престъпление. 

Флагман