Валерия, бягай от Евгени! Майката на пианиста показа истинското си лице и възмути зрителите

Зрителите на “Ергенът” се обединиха, че Валерия трябва да се спасява от Евгени Генчев. Майката на пианиста показа истинското си лице и възмути зрителите, видя Lupa.bg.

Стана ясно защо къдрокоското няма жена, никоя не би изтърпяла майка му Светла, която командва в дома им. Евгени не е мъж с право на избор, родителката му казва какво да прави. Стана ясно защо той не може да върже две приказки с жена, както и защо постоянно е на турнета в чужбина. 

“Валерия, бягай надалеч! Елена и надутата пуйка да се харесват, да се взимат и да въртят магии и заклинания заедно вкъщи. Бахти злобното женище…. Тя да е на първо място вместо жена му на Евгени, детето им да се казва с нейното име, да ходят заедно на почивка. Ти син за женене на 33 години ли имаш или какво? Излага себе си и сина си пред цяла България! Позор, типична селска свекърва!” – съветват фенове на шоуто.

“Този сегмент в шоуто ми е много странен и излишен (архаични порядки). Поне в реалния живот не бих правил така – да чакам одобрението на майка ми с кого да живея, кого да обичам, как да си кръщавам децата и прочее. Но разбирам, че само заради шоуто (сеир и рейтинг) е вкаран и такъв сегмент в “Ергенът”.

“Много мъже са привързани към майките си ,които са деспотични.Тук имаме типичен пример на нещастна жена,обсебила сина си.Един нормален млад мъж,едва ли ще търси жена в телевизионен формат…е ако не търси Слава   Отчаян опит да избяга от реалността,но майка пак ще избира вместо него …Истинска история от реалния живот,за жалост!” – пишат други зрители.

Валерия е голямата победителка за сърцето на „Ергенът“. Везните натежаха в нейна полза след последната им индивидуална среща. Валерия му направи силно впечатление с естествения си вид и поведение и решителността да води „битка на всяка цена“ за сърцето му.

Избраницата на Евгени Валерия е родом от град Плевен. Работи като модел основно в Япония, където заминава на 18-годишна възраст. Била е на кориците на едни от най-известните азиатски модни списания. Заедно с нейна приятелка, Валерия създава приют за спасени кучета и котки близо до град Плевен. Признава, че до момента не е намерила подходящия мъж, който да заслужи сърцето ѝ. Това, което я е грабнало в Евгени, когато го е видяла за пръв път, са неговите очи.

lupa.bg