Ето го убиецът на 15-годишния Филип – пил и друсал в „By The Way“ минути преди да премаже детето на зебрата

Крият ли органите на реда кой е убиецът Петър Тодоров, който, дрогиран и пиян до козирката, премаза 15-годишния Филип на зебрата между улиците “Гурко” и “Шишман” в центъра на София?

Това се питат наши читатели, тъй като от полицията упорито отказват да дадат подробности за самоличността му.

Редакцията на “Свободно слово” се сдоби с ексклузивна снимка на изверга, отнел живота на детето.

За 37-годишния Тодоров се знае единствено, че също като жертвата си живее на пъпа на София и кара Мерцедес с номер СВ 1671 ВС. Проверка в регистрите сочи, че гражданската отговорност на баровското возило изтича след броени дни – на 26 септември т.г., а колата е застрахована в компанията на застреляния Алексей Петров – “Лев Инс”.

Тодоров е криминално проявен – има 5 предишни нарушения. Едно от тях е за скорост. Второто е за шофиране пиян, другите са за неспазване на пътната маркировка.

В деня на убийството се е движил с бясна скорост по тесните софийски улички, като за 400-те метра от “Славянска” до “Гурко” е вдигнал 100 км./час.

Преди фаталния сблъсък, Тодоров е пил и друсал пред очите на жената до него и детето й в заведението „By The Way“, от където директно се мята на Мерцедеса, за да погуби един млад живот.

За трагично загиналия 15-годишен Филип се знае, че също живее на централна софийска улица заедно с родителите си. “Беше много възпитано и добро момче“, сподели пред News24sofia Калоян, който е добър приятел на 15-годишния Филип. Загиналото момче е учило в Първа английска езикова гимназия. Живеел е с родителите си на улица “Оборище” в столицата.

Източник: crimesbg.com, Свободно слово

svobodnoslovo.eu