Помните ли тази фурия от ефира на БТВ? След 4 сватби и 5-и годеник – ето какво й поднесе животът

Миглена Ангелова, която е известна на всички най-вече в ролята си на тв водещ и продуцент, има сериозен повод да почерпи, защото вече е дипломиран психолог, при това с оценка отличен.

Миглена е човек, който винаги е бил тясно свързан с психологията, а потвърждения за това са не само предаванията, които е водила през годините, най-вече емблематичното “Искрено и лично”, но и подходите, с които провежда години наред интервютата си. Е, както се казва, тази диплома сега изглежда точно на мястото си, предаде Телеграф.

“Приятели, бързам да се похваля! Съобщиха ми оценката от държавния изпит по “Практическа психология”. Отличен! Вече съм дипломиран психолог. И съм ама мнооооого добра”!, това пише Ангелова и в личния си фейсбук профил, в който и към момента вали дъжд от честитки. 
Нещо повече – Миглена Ангелова вече започва да практикува като психолог. Тя предлага консултации за различни проблеми, включително тревожност, депресия, стрес и отношения – все въпроси и състояния с актуален за обществото характер.

Тя се е отдала напълно на внуците си. 58-годишната бивша водеща има вече пет, за което сама се похвали в мрежата. По-голямата част от годината тя живее в Париж, Франция. Там обитава голяма къща с двор, в който отглеждала цветя и зеленчуци.

В София се връща от време-навреме, за да нагледа бизнеса си, който върти с настоящия си партньор Кузман. Годеник номер пет спечели сърцето ѝ в далечната 2016 година, но до венчило не стигнаха. Защото той бе семеен с деца, а тя имаше зад гърба си четири развода.

От първият ѝ съпруг Петър има дъщеря Дора. От втория са ѝ двете дъщери близначки. Напуска и него заради властния му характер.

В русенската телевизия, от където тръгва кариерата ѝ, се жени за оператора Калчо, от когото ражда син. Най-пищна е четвъртата ѝ сватба, с бизнесмена Живко Чакръкчиев.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!