Нана Гладуиш потъна в скръб, сполетя я ужасна трагедия

Бившата водеща на „Съдебен спор“ по Нова Телевизия Нана потъна в скръб.

Тя е загубила своята сестра Мартина, която е починала в навечерието на Коледа и бе погребана в София, научи “Петел”.

Нана е научила трагичната вест в САЩ, където живее със семейството си в момента, но не е имала възможност да се завърне у нас и да изпрати в последния й път любимата си сестра.

Ето какво написа Нана: 

“На 22 декември, на 55 г. ни напусна моята сестра, Мартина Стефанова.

(29.08.1968 г. – 22.12.2023 г.)

Сърцето ми е празно, душата – опустошена…

Сестра ми имаше твърдия характер на баща ни и душата на мечтател, която наследи от майка ни. Преди 6 години, когато й поставиха диагноза рак, ние тръгнахме по труден път, път, по който тя нито веднъж не се отказа и не спря да вярва и мечтае.

Днес в навечерието на една Нова година, потънала в болка и отчаяние, търся сили да продължа да вървя по пътя без теб, Мартина… Вярвам, че си на едно по-добро място… Вярвам, че ти вече, освен моя сестра, си и мой ангел пазител.

Мартина беше част и от Една от 8 – поддръжник, приятел и член на настоятелството на фондацията. Беше до мен и в каузата.”

Двете имаха сходни съдби, тъй като бяха диагностицирани със злокачествено заболяване в рамките само на един месец.

Първа научи лошата вест за себе си Нана, а в края на юни 2017 година се оказа, че Мартина също е болна от рак и има метастази в главата.

Тя се бори повече от шести години с коварната болест и дори дни преди да издъхне е трябвало да пътува за поредна интервенция за Израел, но до такава така и не се е стигнало.

Екипът на „Петел“ поднася съболезнования на Нана, семейството й и нейните близки по повод непрежалимата загуба.